بی بی رو بزار یه جا تو دیدش سوپرایز بشه من همین کارو کردم بعد شوهرم برداشته میگه عه این بی بی چکت دوتا خط افتاده خرابه میگفتی یکی دیگه میگرفتم گفتم خسته نباشی استاد یه سالو نیمه سیصد تا بی بی خریدیم منتظر چند خط بودیم پس اونا خراب بود این درستههههه
خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان
بعدشم بی بی چک هاتونو نگه دارین من میخوام بچم بیست سالش شد خیلی حرف زد بگم بشین مامان جان نیگاه اولش فقط یه خط بودی الانم روزی یه بار عکس بی بی رو میزارم به مامانم میگم خط دومی نوته هر روز میزارم دلت تنگ نشه براش
خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟