2777
2789

فامیلم کلا ادمای سردی هستن سال به سال همو نمیبینیم فقط عیدا در حد ۲۰ الی ۳۰ دیقه میریم عید دیدنی

از وقتی ازدواج کردم عیدا مجبوریم تو سرما چند ساعت راه بریم ک بریم عید دیدنی فامیلم 

امسال اصلا دلم نمیخواد برم میخوام ی سر فقط برم خونه مادرم و زود بگردم 

ولی اگر نرم حرف درمیارن واسم

شما جای من بودین ۷ ساعت راه میرفتین ک برین عید دیدنی فامیلی ک زیادم صمیمی نیستین

مامانم میگه زشته نری بزرگترن فلانن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست نداری نرو

من چندساله عیددیدنی کسی نمیرم ـ

چون منم شهر دورم روم نمیشه همش یک طرفه برم خونشون

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

پیاده میرید؟

خیر با ماشین ولی خب ادم خسته راه میشه ۷ ساعت برو ۷ ساعت برگرد مثل اواره ها از این خونه به اون خونه تو هر خونه هم ۳۰ دیقه بیشتر نمیشینیم حالا گاها خونه هم نیستن باید منتظر بمونیم 

منم راه دورم اقوام خونگرم هم هستن و نمیرم چون احترامی که میذارم رو بهم نمیذارن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻