چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
واسه چی میخواینزندگی خود شهر گرگانتفریح بخواین خیلی جا داره جنگل و آبشار زیاد دارهجنگل النگدره و ناه ...
برا سفر
واسه چی میخواینزندگی خود شهر گرگانتفریح بخواین خیلی جا داره جنگل و آبشار زیاد دارهجنگل النگدره و ناه ...
کدوم شهر خونه برا یکی دو روز بگیریم؟
کجا رو نبینیم حیف میشه اونجاها بریم.