2777
2789
عنوان

یعنیییی ریدنننن تو ایننننن سایت ک در و پیکرنداره

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست
@niniyar از روش جدید تعلیق خوشتون میاد؟

ببخشید بخدا

خودممخجالت میکشم ک اینحرفا رو زدم اماچاره ایی ندارم میخام این کاربریم تعلیق بشه🥲

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

گقت دیگه تعلیق نمیکنه من سوال کردم گلم

تاپیکای فحش و اینچیزا رو تعلیق میکنن یعنی تاپیکای ممنوعه بزنی تعلیق میشی من خجالت میکشیدم بیشتر از این فحش بدم😂😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکای فحش و اینچیزا رو تعلیق میکنن یعنی تاپیکای ممنوعه بزنی تعلیق میشی من خجالت میکشیدم بیشتر از ا ...

سلام

با تعلیق شدن که تاپیکی حذف نمیشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بله میدونم ساراجون اما میخام تعلیق بشم چیکار کنم ؟

میگن تعلیق خودخواسته ندارن.

الان هم فکر نکنم زیاد تعلیق کنن.

یک جایگزین برای نی نی سایت پیدا کنین مثلا تلگرام یا اینستاگرام یا پیاده روی و...

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سارا جان چه تاپیکی بزنم تا تعلیق شم؟

هیچی.

مدت زمان تعلیق این تاپیک هر چه قدر باشه برای ترک عادت خوبه.

اولش فقط سخته بعد کم کم عادت می کنین.

هیچی.مدت زمان تعلیق این تاپیک هر چه قدر باشه برای ترک عادت خوبه.اولش فقط سخته بعد کم کم عادت می کنین ...

سارا جان یسوال  دیگه داشتم ببخشید

میگم اینجا برای عوض کردن امضا نیاز ب تاریخ تولد هستش میگم روز تولد ممکنه برای کسی ک با شمارش عضو هستیم پیام بره ؟؟لطفا جوابمو بده 

و یسوال دیگه اگه تعلیق بشیم فقط برای خودمون تو سایت تو پیامها پیام میاد ب شماره ک پیام نمیره درسته؟

سارا جان یسوال دیگه داشتم ببخشیدمیگم اینجا برای عوض کردن امضا نیاز ب تاریخ تولد هستش میگم روز تولد ...

سلام

قضیه ی پیامک رو گفتن کلا برای تبریک تولد و سالگرد حذفش کردن.

الان پیامک فکر می کنم موقع فراموشی رمز عبور فقط میاد.

یعنی موصوع پیاده رو ی بزنیم تعلیق میشیم؟

نه منظورم این بود برای ترک نی نی سایت، کارهای مورد علاقه شون رو بکنن.