2777
2789
عنوان

این سایت واقعا منو رشد داد

1219 بازدید | 47 پست

شاید باور نکنید، ده پله افتادم جلو

اولش که با تاپیک های دختر گرانبها و بانو آرتمیس و رویا جون شروع شد، که به خود باوری و اعتماد بنفس ام و مرز تعیین کردنم بین خودم و اطرافیان خیلی کمک کرد بعد هم با تاپیک های پس انداز و مدیریت رویا جون یاد گفتم چطور مدیریت کنم و پس انداز کنم

بقیه شو پست بعد میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اطلاعات عمومی خوبی به آدم میده منم موافقم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بهترین دکترا، بهترین و اقتصادی ترین مراکز خرید دستور پخت غذا و خیلی چیزای دیگه رو اینجا یاد گرفتم

گاهی یکی یه نظر ساده میده ولی ایده بزرگی تو ذهنم جرقه میخوره

بعضی تاپیک رو می خونی اینجوریه که هرچی گفتن عمل نکنی موفق تری یا مثلا ادب را از که آموختی از بعضی بی ادبان سایت

ظهور و سلامتی امام زمان صلوات😊   ‌                     خُرَّمْدُخت: نام فارسی به معنای دختر شاد و باطراوت‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ خواستم از رنجش دوری بگویم یادم آمد  ‌                     عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد

پس چرا من هر وقت میام ناامید و بی اعتماد بنفس میشم میشه پیجاشونو بزاری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن