2777
2789
عنوان

بوتاکس کرده ها بیان

233 بازدید | 22 پست

اونایی که مرتب بوتاکس میکنید چند وقت یبار تمدید میکنید؟میزاری کامللل بره اثر بوتاکس بعد میرید تمدید؟اگه حدود ۷۰ در صد اثرش رفته باشه میشه تمدید کرد؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کامل اثرش رفته که میری؟بعد چه مارکی میزنی

من فقط پیشونی رو میزنم چروک هام عمقی اثرش کامل میره ولی سطحی ها نه بعد من زیر نظر پزشک پوست انجام میدم تو کلینیکش اونجا برام وقت بعدی رو تنظیم میکنن

من فقط پیشونی رو میزنم چروک هام عمقی اثرش کامل میره ولی سطحی ها نه بعد من زیر نظر پزشک پوست انجام می ...

منم زیر نظر پزشکم ولی سوالم اینه اگه یکم هنوز از اثر بوتاکس مونده میشه دوباره زد ؟با اینکه ۵ ماهو نیم پیش زدم

شیراز کدوم دکتر می‌شناسید کارش خوب باشه؟هزینه ها چطوریه؟من میترسم ۲۰ ساله دیگه صورتم زشت بشه،راسته ک ...

والا من مادر شوهرم چندین ساله میزنه صورتش برق میزنه از قشنگی هیچم اونجوری که شما میگید نشده من یکبار زدم خیلی راضی بودم،من شیراز نمیشناسم عزیز،هزینه اشم بستگی به مارکش داره من کره ای زدم گرون بود ولی ایرانیش انگار یکو خورده ایه

شیراز کدوم دکتر می‌شناسید کارش خوب باشه؟هزینه ها چطوریه؟من میترسم ۲۰ ساله دیگه صورتم زشت بشه،راسته ک ...

فقط بوتاکس به دکترت خیلی بستگی داره که چجوری بزنه،من برام طبیعی زد هیچکس متوجه نشد زدم حتی مادر شوهرم که چندین ساله تو این کاره فقط به من گفت چه کرمی زدی انقد خوب شده پوستت نفهمید بوتاکسه،ولی مثلا دختر خالم زد خیلی مشخص بود ابروهاش خشن شده بود،باید به دکتر بگی طبیعی