شوهرم واسه مادرش عکس پروفایل میزاره همش توشون نوشته خاک پاتم و اینا و یه ترانه گذاشته رو وضعیت واتس اپ همش قربون صدقه مادرشه. ولی تا حالا واسه من هیچ وقت از این چیزا نذاشته. حق دارم ناراحت بشم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همش يا براي مادرم ميزارم يا خواهرم يا بچه هام... يه بارم براي شوهرم گذاشتم كلي خوشحال شد... ولي اون فقط عكس پسرمو ميزاره... به جاش خواهراش همش براي پدر و برادراشون ميزارن!!!
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
شما هم بیشتر قربون صدقه مادرت و خانوادت برو تا ب کارش پی ببره. نمیگم کارش بده... ولی درست نیست. بهر حال مادر جای خود؛ زن جای خود. ک بیشتر نیاز ب توجه داره
نمی شه که بری به زور بهش بگی پروفایلتو عوض کن یه چی برای من بذار!!! بهتره یا کلا بی توجه باشی یا مقابله به مثل کنی و عکس پروفایلتو مرتبط با پدر و یا مادرت بذاری.