2777
2789
عنوان

یعنی میرسه روزی که غصه بی پولی وتااخر نرسوندن رو نخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 29 پست
بخدا اول ما رفتیم با همسر فروشگاه خرید فقط لوازم ضروری خریدیم وقتی گفت چقدر شد همینجوری هنگ کردیم .ش ...

دقیقا حال امروز منه دوسه تومان گذاشته بودیم برای خرج ماشین گفتیم خب به همه کارها میرسیم حتی کل بدهی هارو میدیم خرج ماشین شد ۸میلیون😑

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

دردناکتربن جمله س برای کسی ک نمی دونه اون خیلیا کیان

اطراف من زیاد هستن همشون زنگ میزنن بیا بریم خرید چیکار‌کردی مگه قرار نبود بریم ابرو ابرو دارم میرم فشیال میای دارم میرم فلان جا میای  اون یکی دیگه میگه دیروز رفتم یک نیم ست خریدم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطراف من زیاد هستن همشون زنگ میزنن بیا بریم خرید چیکار‌کردی مگه قرار نبود بریم ابرو ابرو دارم میرم ف ...

حتما کسایی ک زن و مرد تو خونه جفتشون کار میکنن و پلشون ب چیزای بزرگ نمیرسه قید خونه ماشین زدن فقطخرج میکنن

حکایت یکی بهم گف لباس میخری عید 

گفتم فعلا مایحتاج خوراکمون رو بخریم بقیش بمونه

ب شوهرم میگفتم سیر تازه و آبلیمو طبیعی و قلوه جگر و گوشت کبابی از خونه ما پر زد رف 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بله چون با پولشون مسافرت لاکچری خارجخونه و ماشین نمیشه خریدجزیی و زودگذرلذتهای کوچک

الان  کسی  رو  میشناسم  که  ماهی  ۳،۴ میلیارد  درآمدشه  

هم  مسافرت  لاکچری  میره  هم  خونه   ی  لاکچری  داره   هم  ماشین  و  کلی  چیزای   دیگه  

با  پولش   بچه  هاش   دکتر  شدن  و ......

هر چیزی  هم  بخوان  میخرن  

حکایت یکی بهم گف لباس میخری عید گفتم فعلا مایحتاج خوراکمون رو بخریم بقیش بمونهب شوهرم میگفتم سیر تاز ...

میفهممت مادرم همش میگه گوشت داریم فلان دارین میگم اره

دقیقا حال امروز منه دوسه تومان گذاشته بودیم برای خرج ماشین گفتیم خب به همه کارها میرسیم حتی کل بدهی ...

خرج و قطعات ماشین نگو قطعه 5تومنی دی ماه رو خریدیم13تومن. بادو هفته فاصله

کاربری دست دونفر
چقدر ماهیانه در میاری ؟!مجرد هستی یا کمک خرجی ؟!بگو تا شاید بتونم کمکت کنم تو مدیریت

کارم آزاده ادیتورم البته انلاین شمع درست میکنم فعلا دارم تنگ ماهی هم درست میکنم  متاهلم

انشا که زودتر خوب شه وضعتون ولی الان آقایون اکثرا دنبال کار دوم میگردن واقعا با یک حداقل حقوق جواب ن ...

بله همسر من هم زمین کشاورزی اجاره کرده 

انشاله خدا روزی همه بندگانش برسونه 

ممنونم

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات