2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل مخالفتش چیه

نمیدونم میگه نه و باعث جدایی منو رلم شده فکر میکنه همه دخترا بدن

پارتنرم هم چون مادرش ناراحتی و بیماری داره مجبور شد مادرش رو انتخاب کنه الان نمیدونم منتظرش باشم به خدل متوسل بشم یا ن

...
نمیدونم میگه نه و باعث جدایی منو رلم شده فکر میکنه همه دخترا بدنپارتنرم هم چون مادرش ناراحتی و بیمار ...

وقتی باهات مخالفه بهتر که سرانجام نگیره وگرنه تا عمر داری باهات دشمنی می‌کنه و باعث اختلاف بین شما میشه 

ببین عزیزم پسری که واقعا تورو برای زندگیش بخواد، دیگه این مخالفت ها براش پوچه، این بچه ننه رو بنداز ...

اخه اون دوستم داره مادرش چون بیماری و ناراحتی داره و خودشو زده ب مریضی ترسیده

منم نمیتونم از فکرش دربیام نمیدونم چیکار کنم

...

پسری که تو رو بخواد هر طوری شده بدستت میاره 

بهونه است چون مادرش بیماره اونو انتخاب کرده

منم نامزدم دختر داییش سالها عاشقش بود و حاله هاش و مادرش میگفتن برو اونو بگیر هنوزم میگن 

ولی تو روشون ایستاد گفت زندگی خودمه خودم حق انتخاب دارم🤌🏻

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

بنده 

اما ازدواج کردیم 

البته که نمیشه گفت پسری که بخواد حتما هر کاری میکنه و فلان 

اگر من و همسرم تونستیم ازدواج کنیم چون از قبلش رابطه خاصی باهاشون نداشت 

راهش صبر و صحبت کردن هست.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...