2777
2789

من ماه پنجم بارداریمه دوس دارم واسه عید تغییر کنم مثلا مژه و ناخن بذارم بنظرتون مشکلی داره؟

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان خودمو منع نمیکنم چون خودمو میشناسم افسرده میشم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

صبر کن مامان مهربون ، تغییر به چه قیمتی ؟

حداقلش اینه بدنت پاک هست و با ناخن نمیتونی غسل کنی 

خانم باردار از روی ناخنها به تغییرات بدنش پی میبرن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ناخن رو دیدم اواخر بارداری میذارن ولی مژه چون چسپش حساسیت زاست و با مخاط بدن در تماسه دکترا میگن ممنوعه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

میدونم که ممکنه ضرر داشته باشه ولی واقعا آدم تو بارداری روحیه ش افسرده میشه و نیاز به تغییر داره 

مخصوصا چونکه شکمم بزرگ نشده و معلوم نیس باردارم  هرکی بهم میرسه میگه چرا رنگت پریده چقد صورتت لاغر شده و من باید کلی توضیح بدم که باردارم و ....

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

میدونم که ممکنه ضرر داشته باشه ولی واقعا آدم تو بارداری روحیه ش افسرده میشه و نیاز به تغییر داره مخص ...

واقعا شکم نداری ؟ چقدر خوب شما از بندگان برگزیده خدایی 😂😂😂 اسی این آپشنی که داری خیلی خوبه هااااا قدرشو بدون

اونوقت من بقدری چاق شده بودم مثل پنگوئن راه میرفتم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم