2777
2789
عنوان

کسی هست فکر کنه که خیلی ادم خوبیه

58 بازدید | 6 پست

میدونم خوب بودن واسه دیدن نتیجه نیست به ذات مربوطه کلا

ولی میخوام بدونم ادمای خوب همیشه ظلم میشه بهشون یا نه یه جاهایی بالاخره نتیجه قلب پاکشونو میبینن

شما دیدین نتیجه قلب پاکتونو؟ بهتون برگشت خوب بودنتون؟

گاهی دیدم گاهی نه....اما چیزی که مهمه اینه که اجازه ندی ازت سو استفاده کنن..

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بودم دیگه نیستم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بخاطر خدا انجام بدی روحت سبکه و نتیجه رو دیر وزود از خدا میگیری غصه نداره

دقیقا . و خیلی جاها خدا نشونت میده که حتی اون سختیا که کشیدی چه خوبیایی داره . فقط کافیه بهش اعتماد کنی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من از نظر خودم خوبم اما شاید از نظر دیگران اصلا خوب نباشم ،نه بدجنسی دارم نه کسی رو اذیت می کنم نه فضولی و دخالت می کنم تو زندگی دیگران،نه دوبه هم زنی میکنم ،اما نمیزارم کسی هم بهم توهین کنه یا حقم رو بخوره

بله خودم

یه عالمه خطا دارم یه عالمه گناه

ولی میدونم توی مسیر خوبی هستم

و از حق نگذرم خدا و خلقت همیشه بهم لطف داشته اند

رزق از جایی که گمان نمی‌کرده ام بهم رسیده 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...