2777
2789

بعضی موقعها نکات مثبت زندگیمو نگاه نیکنم ولی تا اخر شب حالم خوبه ولی باز تا یادم میاد از چیزی باز حالم بهم میریزه و خیلییی دلم میخاد مثل یکی از دوستام ک ایتقدر بیخیاله و خونسرده باشم 

منم همین مشکلات دارم خاطرات سه سال پیش ۴ سال پیش روحم آزار میده و نمیزاره از هیچی لذت ببرم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

متعادل خوبه نه بیخیال نه خیلی اوور تینکینگ

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینم بع روز بع طلاق فک میکنم بس دلسرد و خانواده امیدم یه روز که شوهرم اوکیه میگم بچم تنهاس دو تا بچه بیارم

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

منم همینم بع روز بع طلاق فک میکنم بس دلسرد و خانواده امیدم یه روز که شوهرم اوکیه میگم بچم تنهاس دو ت ...

دقیقاااا یه روز دلسوزی میکنم ک تو فشار قسط و قرضه یه روز باز‌میگم به من چه بزار کار‌کنه وظیفه اشه بعضی موقعها بندازم برم باز روزی ک خوبه میگم خوبه نکردم اینکارووو

دقیقاااا یه روز دلسوزی میکنم ک تو فشار قسط و قرضه یه روز باز‌میگم به من چه بزار کار‌کنه وظیفه اشه بع ...

الان دو روز بود دعوامون شده چون فحشم میده حرفای خیلی زور میزنه به قدری افسرده بودم خونم بازار شام بود همش گریه همش تو فکر اینکه چجوری جدا بشم امروز باز با خودم گفتم ولش کن اینجا کلی چیزایی دارم با جدایی از دست میدم فحشا رو تحمل میکنم پا شدم همه جا رو برق انداختم ولی باز یادم از کاراش میاد میگم این روانیه باید جدا شم موندم کلا 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

الان دو روز بود دعوامون شده چون فحشم میده حرفای خیلی زور میزنه به قدری افسرده بودم خونم بازار شام بو ...

😁دقیقا زندگی با مردا همینطوره ...منم بعضی موقعها ک دعوامون میفته همینطورم اصلا حال و حوصله کار ندارم و بیشتر دل و دماغ کار ولی باز میگم بچه هام اذیت میشن بزار پاشم و به خودم و زندگیم برسم