2777
2789

خاطره ای دارین بگین پارسال مامانم عمل شده بود بعد که از ریکاوری اومده بود میگفت یه خانومه اونجا کلی چرت و پرت می‌گفته و پرستاران با دکتر میخندیدن ولی مامان من خداراشکر چیزی نگفته بوده 🤣🤣🤣

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خارجه که مورفین تزریق میکنن و باعث سرخوشی میشه داروهای بیهوشی ایران فقط کابوس و ناراحتی به دنبال داره اونم از شب بعدش نه موقع عمل

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اون خارجه که مورفین تزریق میکنن و باعث سرخوشی میشه داروهای بیهوشی ایران فقط کابوس و ناراحتی به دنبال ...

باورم نمیشه

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی

من خودکشی کرده بودم ی هفته کما بودم درحالیکه من فکر میکردم اون ی هفته کاملا هوشیار بودم فقط گیج و منگ میزدم بعدا فهمیدم نه واقعا کما بودم ولی هنوزم ک هنوزه باز باورم نمیشه 

اونجا بود به روح اعتقاد پیدا کردم دور سر خدا بگردم

من از ریکاوری فقط اون لحظه رو یادمه که پرستار دخترم رو آورد گذاشت توی بغلم و بهم نشونش داد اینقدر لحظه شیرینی بود که تا آخر عمر همراهمه ، یادمه وقتی داشت می‌رفت بیرون دوباره با گیجی صداش زدم بکبار دیگه بهم نشونش بده و دوباره آوردش بالا و از دور نشونم داد 

اون خارجه که مورفین تزریق میکنن و باعث سرخوشی میشه داروهای بیهوشی ایران فقط کابوس و ناراحتی به دنبال ...

نه بابا انشالله راهت به ریکاوری نیفته

هزار تا هذیون میگن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من از ریکاوری فقط اون لحظه رو یادمه که پرستار دخترم رو آورد گذاشت توی بغلم و بهم نشونش داد اینقدر لح ...

خدا حفظش کنه ❤️

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

همه چون کامل به هوش میان صدای اطرافیان رو میشنون و فکر میکنن فقط بقیه چرت و پرت میگن و غافل از اینکه ...

نه مامان من  واقع چیزی نگفته بود چون به شدت درد داشت و نمیتونست چیزی بگه بعدا برامون تعریف کرد 

حالا بقیه رو نمیدونم 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

نه بابا انشالله راهت به ریکاوری نیفتههزار تا هذیون میگن

نمیدونم من چند تا عمل داشتم هربار شب بعدش فقط کابوسای وحشتناک و به شدت واقعی بود. هم اتاقیامم همین بودن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.