2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

91 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خوبین من دوماهه اقدامم ولی باردار نشدم یه بار روز 16 سیکل و ماه دوم روز 14 بازم نشد نمیدونم چیکارکنم یه دختر هفت ساله هم‌ دارم‌ دخترمو‌ با یه بار اقدام توروز 12 باردارشدم

خوب بیشتر تلاش کنید 

با یکبار نمیشه معمولا چون اگر کیت تخمک گذاری استفاده نکنید دقیق معلوم نمیشه که چه زمان مناسب هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۲ ماه چیزی نیست توی هر سیکل ۲۵ درصد احتمال بارداری هست نگران نباش که همین استرس عامل باردار نشدن میشه... با آرامش پیش برو حتما بزودی باردار میشی. اگر ۶ ماه بیشتر شد به دکتر مراجعه کن و یک چکاپ کامل انجام بده تا خیالت راحت بشه که مشکلی نیست و بسپار بدست زمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بیشتر تلاش کنید با یکبار نمیشه معمولا چون اگر کیت تخمک گذاری استفاده نکنید دقیق معلوم نمیشه که چ ...

عزیزم یه دختر دسته گل دارم اگه خدا بخواد وصلاح بدونه دوست دارم یه پسر هم داشته باشم بخاطر اون روزای 14 و16 اقدام کردم البته هیچ فرقی برام نداره وعاشقانه دخترمو دوست دارم واگه دوباره دخترداربشم خیلیم خوشحال میشم که دخترم خواهردار میشه همه ازمایشا وسونوهاروهم رفتم مشکلی ندارم سه ماه پیش هم یه فولیکول غالب خوب داشتم ولی اون ماه اقدام نکردم پریودام سی روزه اس بخاطر همون گفتم حتما تخمک گذاریم بین 14 تا16 پریودمه کیت رو از چه زمانی استفاده کنم

عزیزم یه دختر دسته گل دارم اگه خدا بخواد وصلاح بدونه دوست دارم یه پسر هم داشته باشم بخاطر اون روزای ...

نه زمان تخمک گذاری جا به جا میشه دقیق دقیق نیست 

یک بسته بخرید روش دستور العمل داره مطالعه کنید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۲ ماه چیزی نیست توی هر سیکل ۲۵ درصد احتمال بارداری هست نگران نباش که همین استرس عامل باردار نشدن میش ...

مرسی عزیزم چکاب وسونو رفتم هیچ مشکلی ندارم پریودام سی روزه اس گفتم شاید تخمک گذاریم بین 14تا 16 باشه یه دختر دارم دوست دارم یه پسر هم داشته باشم اگه خدا صلاح بدونه بخاطر همون میگم دقیق روز تخمک گذاریم اقدام کنم

نه زمان تخمک گذاری جا به جا میشه دقیق دقیق نیست یک بسته بخرید روش دستور العمل داره مطالعه کنید

قبلا استفاده کردم عزیزم ممنون این سری از روزی که پریودم تموم شد میزنم

قبلا استفاده کردم عزیزم ممنون این سری از روزی که پریودم تموم شد میزنم

چون میخواین گل پسر داشته باشید خیلی براتون مفید هست که دقیق با استفاده از اون اقدام کنید 

امیدوارم حکمت خدا با آرزوتون یکی باشه ❤️

چون میخواین گل پسر داشته باشید خیلی براتون مفید هست که دقیق با استفاده از اون اقدام کنید امیدوارم حک ...

مرسی گلم ان شاءالله هرچی خدا بخواد من راضیم فقط هرموقع کیت دوخط پررنگ شد همون روز اقدام کنم یا روز بعدش

مرسی گلم ان شاءالله هرچی خدا بخواد من راضیم فقط هرموقع کیت دوخط پررنگ شد همون روز اقدام کنم یا روز ب ...

هر وقت پر رنگ شد 

مرسی عزیزم چکاب وسونو رفتم هیچ مشکلی ندارم پریودام سی روزه اس گفتم شاید تخمک گذاریم بین 14تا 16 باشه ...

سعی کن توی بازه زمانی تخمک گذاری یک روز در میان ارتباط داشته باشی و نگران نباش... خداروشکر سالم هستی به خودت فرصت بده مطمئن باش تا چند ماه دیگه باردار میشی و امیدوارم خدا بهت یه پسر سالم و خوشگل بده البته اگر صلاح هست و دختر گلتم خدا حفظش کنه.

سعی کن توی بازه زمانی تخمک گذاری یک روز در میان ارتباط داشته باشی و نگران نباش... خداروشکر سالم هستی ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزم این ماه یه سونو میرم ببینم تخمکم کی ازاد میشه اصلا تخمک دارم این ماه اگه خدابخواد دوباره اقدام کنم اینجا اومدم یه کم دلگرمی بگیرم🥲فکرم خراب بود اونم که میگم اینجا تاپیکای خیانت و... بیشتر طرفدار داره تااین مدل تاپیک ها

مرسی از دعای قشنگت عزیزم این ماه یه سونو میرم ببینم تخمکم کی ازاد میشه اصلا تخمک دارم این ماه اگه خد ...

متاسفانه اکثریت وقتی روحیه خوبی ندارند میان اینجا در صورتی که این سایت در ابتدا برای مشکلات بارداری خانم ها و کوچولوهاشون بوده...

مرسی عزیزم، امیدوارم همه آرامش داشته باشند و هر کسی به هر هدفی داره برسه و شما هم به زودی برای بار دوم طعم شیرین مادر شدن رو بچشی البته منم تصمیم به بارداری دارم ولی استرس این روزهام اینقدر زیاده که واقعا میترسم باردار بشم.