2777
2789

واقعا ادم به هیچی راضی نیست من خودم این هفته مسافرتم مقصدم از کیش بهتره اما با دیدن تاپیکت خوشم اومد برم کیش 

مایو باید بپوشی

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

واقعا ادم به هیچی راضی نیست من خودم این هفته مسافرتم مقصدم از کیش بهتره اما با دیدن تاپیکت خوشم اومد ...

عزیزممم😂😂😂

خوش بگذره بهت. منم احساس پریودی دارم فک کنم تا دو روز دیگه که بخوام برم پریود بشم خیلی حالم گرفته هست چون پارک آبی و استخر خیلی دوس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم😂😂😂خوش بگذره بهت. منم احساس پریودی دارم فک کنم تا دو روز دیگه که بخوام برم پریود بشم خیلی ...

وای دقیقا منم مث تو شدم 

عزیزممم😂😂😂خوش بگذره بهت. منم احساس پریودی دارم فک کنم تا دو روز دیگه که بخوام برم پریود بشم خیلی ...

روی دماغمم جوش زده اعصاب ندارم