2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هر مرحله که میخواد نتابج بیاد و پیامک بیاد و این چیزا آدم رو جون به لب میکنن الان موعد تحویل ما گذشته نه خبری از فاکتور شدن هست  نه هیچی....حداقل گفتیم عید دیگه بی ماشین نیستیم با دو تا بچه،که بازم پیاده موندیم ....آخه مایی که گرونی هم خورد بهمون با اون همه اذیت هم باید انقدر اذیت بشیم دوباره؟؟؟موقع تکمیل وجه هر روز پیام میومد مشتری گرامی!!!!دو روز مونده ها!مشتری گرامی تا فلان روز وقت هستا!خب الان من به کی بگم که پس کی فاکتور میشه؟

شما تا حالا دیدین کسی برنده بشه؟من از سال ۴۰۱هی دارم‌ثبت نام‌ می‌کنم ولی خبری نیس

آره دور و بریامون زیاد دیدم . خواهر شوهرم ، دوست شوهرم ، طرح مادران و طرح عادی هم شوهرم و پدر شوهرم و ...

تو هر مرحله که میخواد نتابج بیاد و پیامک بیاد و این چیزا آدم رو جون به لب میکنن الان موعد تحویل ما گ ...

اگه یک ماه از تکمیل وجه گذشته برو سایت رو نگاه کن امروز یه سریا فاکتور شدن