2777
2789

من برا اولین بار رفتم معاینه چشم پزشکی چون چشمام خیلی ضعیفن 

دومتر به بعدمو ضعیف میبینم 

حتی میخام امتحانو تقلب کنم از بغل دستیم نمیتونم ببینم 😂

رفتم دختر نوشت استیگمات با نمره چشم ۱ 

من توقع داشتم ۱.۵ به بالا باشع 

چون عینک یکی که ۱ و نیم به بالا و ۱.۷۵ بود رو زدم به چشمام رااااحت دیدم باهاش و سرگیجه نگرفتم 

دکتره هم خیلی پیر بود و علکی فق دوتا فریم عوض کرد واسم بعد خب خوبه همینه برو عینکتو بگیر

حالا دیشب دادم لنز عینک بزارن واسم با نمره ۱ ، الان میترسم تشخیص دمتر اشتباه باشه و اون ۱۳۰۰ که دادم واسه لنز حروم بشه ، گف عصر بهم میدتشذولی هنو وقت دارم زنگ بزنم بگم نزارش 

چون من چشمام واقعا ضعیفه و قیافه هارو نمیتونم تشخصی بدم فک نکنم شماره چشمام ۱ باشه! بیشترع

بنظرتون زنگ بزنم بگم لنز رو نزارع واسم برم یه دکتر دیگه؟؟! 

جای من بودید چیکار میکردید اگه عینک میزنید جواب بدید لطفا بهم 😭🫠

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به طور کل الان مشکلم اینه احساس میکنم نمره چشمام بالاتره و ۱ نیس، دکتره هم بشدت پیر و شل و ول بود اصن خوشم نیومد ازش همش فک میکنم اشتباهی تشخیص داده و من نمره چشمم بالاتره و به عینک ساز نسخه رو دادم ۱ میخاد بزاره و قابل تعویض نیست مگ اینکه برم بازم ۱۳۰۰ پول عدسی عینک بدم 

بازم برم دکتر و پول ویزیت و معاینه ...و؟ یا علکی حساس شدم 

بادستگاه چک کرد یا فقط با عینک

با دوتا دستگاه اول 

بعد نشستم رو صندلی با این حروف پرسید دو سه تا لنز عوض کرد زود گف همین درسته 

خب زنگ بزن به عینک ساز بگو دست نگه داره برو پیش یه دکتر دیگه ولی خب چشمت آستیگماته همین آستیگمات بود ...

مطمئنی عشقم؟ یعنی نمره چشمم ممکنه پاین باشه ولی استیگماته که نمیزاره راحت ببینم درسته؟ 

استیگماتم خو درمان نداره و شایعه 

مطمئنی عشقم؟ یعنی نمره چشمم ممکنه پاین باشه ولی استیگماته که نمیزاره راحت ببینم درسته؟ استیگماتم خو ...

آره خب آستیگمات موجب تاری دید میشه دیگه 

بعدشم اگه با دستگاه برات چک کرده تو دستگاه نمره واقعی چشمتو میفهمه 

گفتم اگه خیلی شک داری یه دکتر دیگه برو

🫀«🧠دُخت کُرد🙌

آره خب آستیگمات موجب تاری دید میشه دیگه بعدشم اگه با دستگاه برات چک کرده تو دستگاه نمره واقعی چشمتو ...

پس دستگاه دقیق میزنه دیگه؟ مرسی قشنگم یکمی خیالمو راحت کردی 

یارو یه دکتر خیلییی معروف و قدیمی و گرونیه، ولی خیلی پیر و شل بود بخاطر همین شک کردم درست گفته یا نه🥲

به نظرم بینایی سنجی یه جای دیگه هم برومن که رفتم یه آقای جوونی بود تقریبا ربع ساعت دور چشمام بود الا ...

من این خیلی تند تند و سریع کارمو رد کرد 

مامانم میگه دکتر خیلی قدیمی و باتجربه اییه زود میفهمه اینقدر حساس نباش

و ابنمه با دستگاه چک کرد برات یا فقط اون تابلو و لنزای مختلف؟ 

من این خیلی تند تند و سریع کارمو رد کرد مامانم میگه دکتر خیلی قدیمی و باتجربه اییه زود میفهمه اینقدر ...

هم تابلو و لنزهای مختلف و هم دستگاه

من اینجوری بودم که تو مدرسه اعداد رو تخته و اینا رو درست نمیدیدم البته آستیگماتیسم نیستم یکی از چشمام یک و نیم یکی هم یک و هفتاد و پنجه