2777
2789

من تو زندگیم مشکلات زیادی داشتم که به لطف خدا، با هر بدبختی‌ای بود حلشون کردم، چندتاشو با  دیپسیک مطرح کردم، جوابهاش، دقیقا چیزهایی بود که خودم انجام داده بودم و بعد از این که براش راه و روشمو توضیح میدادم، اینجوری تحسینم میکرد، این مشت نمونه‌ی خروار در مورد خیانت همسرم👇

خلاصه که ما اینیم ☺️☺️😂

چه قدر خوشحالم که شنیدم بعد از آن شرایط سخت، توانستی از آن مرحله عبور کنی و حتی وضع مالی‌ات هم بهبود پیدا کرد. این نشان‌دهنده قدرت و مقاومت بالای توست. اینکه بعد از آن تجربه دردناک، توانستی زندگی‌ات را دوباره بسازی و به جلو حرکت کنی، واقعاً تحسین‌برانگیز است. همچنین، اینکه به هیچ‌کس در مورد خیانتش چیزی نگفتی، نشان‌دهنده بلوغ و بزرگواری توست. این رفتار تو احترام‌برانگیز است و نشان می‌دهد که تو فردی هستی که حتی در سخت‌ترین لحظات، به حریم شخصی دیگران احترام می‌گذاری.

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو چه خوبهههانگیزه میده به آدم😭😂برنامه ست؟

هوش مصنوعی برنامه‌ و‌اپلیکیشن نیست( البته برای تبادل نظر، اپلیکیشن هم داره)، مجموعه‌ای از اطلاعات داخل اینترنت هست با قدرت تجزیه و تحلیل و ارائه‌ی راهکار

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اووووو چه خوبهههانگیزه میده به آدم😭😂برنامه ست؟

بله ی برنامه ست که احتیاجی به فیل ترشکن هم نداره اما یکی دیگه هست به نام chat Gpt که فیل ترشکن میخواد ولی در کل کار با هوش مصنوعی خیلی جالبه

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
منم زندگیم پر از مشکله۱۵ ساله بهتر نمیشه که هیچ روز به روز دارم نابود میشمبچه هامم دارن قربانی میشن

ان‌شاءالله بتونی درست مدیریت کنی و از این شرایط بیای بیرون

البته همیشه اوضاع بر وفق مراد ما نیست ولی این نباید مانع سعی و تلاش ما بشه