2777
2789
عنوان

به پسر بزرگ عیدی میدید

443 بازدید | 50 پست

شوهرم به خواهرای خودش و خواهرای من عیدی میده ولی خواهراش نمیدن حالا امسال جوگیر شده به بچه خواهرش هم عیدی بده پسر ۲۲ ساله هستش ترک ها به پسر عیدی میدن مگه؟ خودشون که نمیدن به این  میگم چرا پارسال ندادی الکی میگه نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا به دخترا که میدنچه عجیبین شما حالا یه عیده دیگه

مانمیدیم دیگ شما ببخش وا😐

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
ترکا برا خواهرشون تا اخر عمر عیدی میبرن ۲۲ سن نیس ک مهم اینه شما بزرگترشی

این رسوای مسخره کی از بین می‌ره واقعا چجوری دلتون میاد تو این گرونی عیدی بگیرین .حالا اگه 4.5تا دختر باشین نصف عیدیشون رو باید خرج کنم.ما لرها هم‌ رسم داریم اما خیلی خیلی خیلی رسم بدیه

این رسوای مسخره کی از بین می‌ره واقعا چجوری دلتون میاد تو این گرونی عیدی بگیرین .حالا اگه 4.5تا دختر ...

من خودم شمالیم عروس ترکا شدم .امشب برا خواهرشوهرم میبریم بنده خدا خودشم میگه نیارید زندگی سخته داداشام زحمت میکشن ولی دیگ میبرن دیگ .تو این گرون باید خیلی رسمای اضافی جم شه