2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه جا رو تمیز کردم از ترس اینکه دوباره کثیف نشه تو آشپزخونه دیگه سرخکردنی درست نمیکنم آخه ماه آخر بارداری ام بخوام تمیز کنم پادرد میگیرم فعلا گفتم ماه آخری طوری آشپزی کنم و کار کنم که خونه کثگیف نشه چون دیگه جون ندارم تمیز کنم 

همین بگو بخدا خونه تکونی مونده خرید عید نکردم فقط میرم خوراکی میخرم میپزم برا اینا

می فهممت خیلی سخته اونم یک هفته 🤯

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم شب تمیز میکنم تا صبح انگار از ما بهترون میان بازی باز صبح بهم ریخته اس

چقدر منییییی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"