2777
2789
عنوان

چجوری میتونن بچه هاشون رو نبینن

212 بازدید | 17 پست

یه آشنایی  داشتیم سال  ۹۸ طلاق گرفت  بچه یکسالشو قبول نکرد خانومه سال بعدشم ازدواج کرد مادرم که مادرشوهر سابقش دیده بود میگفت بچه رو یبارم بعدش ندیده اینا  چجوری تحمل میکنن دوری بچشون رو 

میدونم اجباری گاهی ولی برام سواله 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مریضی روحی داشته .افسردگی

نمیدونم برام عجیب بود ازین شوهرشم یه پسر داره بچه اولش دختر بود 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ما ی فامیل داریم شوهرش فوت کرد ی پسر بچه کوچیک عم داشت

بچه رو داد خانواده شوهرش خودش اومد خونه باباش نشست و نشست تا چندسال بعد شوهر کرد

حالا پسرش هم بزرگ شده فکر کنم ۱۸ سالشه 

همیشه میگم واقعا چ سنگدله

ما ی فامیل داریم شوهرش فوت کرد ی پسر بچه کوچیک عم داشتبچه رو داد خانواده شوهرش خودش اومد خونه باباش ...

دقیقا چطور میتونه بچه رو بده و دیگه نبینه 

اتفاقا یکی از اشناهای ماهم اینجور بود. بعداز جدایی همسرش نذاشت بچه اشو ببینه حتی باهاش حرف بزنه... بعد خانم گفته بود اگر یزوری بچه ام بزرگ شد و خواست منو ببینه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

عواطف در نزد همه انسانها یکسان نیست . خانمی تعریف میکرد زمان طلاق طفل هشت ماهم رو میبردم حمام میگرفتم زیر آب یخ که بمیره ولی هر کار کردم نمرد . بچه رو به شوهر میده و طلاق میگیره الان اون بچه بزرگ شده و نه تنها با مادرش دوست صمیمی هست که با شوهر مادرش هم بسیار صمیمی هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اتفاقا یکی از اشناهای ماهم اینجور بود. بعداز جدایی همسرش نذاشت بچه اشو ببینه حتی باهاش حرف بزنه... ب ...

راه داده میره شکایت میکنه قاضی حکم ملاقات میده 

دقیقا چطور میتونه بچه رو بده و دیگه نبینه

بعضیا انگار فقط تولید مثل و زاییدن رو بلدن ن پدر مادری رو

فکرشو بکن بچه ۳_۴ ساله رو رها کرد اومد خونه باباش ب امید اینکه شوهر کنه بچه ۱۴ شاید ۱۵ شد این زن شوهر نکرد تا همین چندسال اخیر

دختر خاله منم بچش یه سالش بود جدا شدالان پسرش ۱۱ سالشهبچه با دخترخالمه.اما باباش یکبارم نیومده ببینت ...

مردا کلا سنگدلن ولی زنا برام عجیبه

بعضیا انگار فقط تولید مثل و زاییدن رو بلدن ن پدر مادری روفکرشو بکن بچه ۳_۴ ساله رو رها کرد اومد خونه ...

طفل معصوم بچه