افسردگی بارداری داشتم اطرافیانم اذیتم کردن ولی انقدر بچه دیدم با ناراحتی مادرشون تو بارداریش بازم ا ...
من پسر اولم ک باردار بودم پدرم فوت شدن اینقد گریه کردم جیغ زدم الان پسر وولم خیلی عصبیه و اینو ب چشم خودم دیدم ک بارداری خیلیییی تاثیر میزاره پسر دومم ریلکس بودم هیچ غصه ای نخوردم ناراحتی به هیچ عنوان اینقد ارومه ک نگو اصلااذیتم نکرد الان یک سالشه
خانوم علی آقا..👩❤️👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨👩👦👦
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه حاج اقایی که عالمه تونوزادیش براش دعانوشته دارم ولی بازهمینه هیچکس نمیشناسم بینهایتم ازسرکتاب ای ...
این کارو نکن دعا رو بنداز دور جاری من برا ارامش بچش همه دعایی نوشت بچش بدتر شددددد خیلیییییی بدتر ساعت ۳ فیکس پا میشد به یه نقطه نگاه میکرد جیغ میزددددددد تا ۳ و نیم شب دعاها رو انداخت بچش بهتر شد
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
عزیزم واسه بچت حرز امام جواد بخر . پسر من با ۸سال سن همیشه خوابهای بد میدید . هی میگفت یکی تو گوشم میگه خدارو فحش بده . حرز امام جواد که خریدم خیلی بهتر شد حالش . برو درمورد حرز امام جواد بخون . ولی از یه جای معتبر سفارش بده نهایت قیمتش ۵۰۰تومنه .