2777
2789
عنوان

این بچه چرا اینجوریه

430 بازدید | 34 پست

دوسالشه شبا ببندمیشه انواع نی شو میخواد تااب بخوره عین کولیا گریه میکنه درحدی که ازترس این ک غش نکنه بامشت زدم توسرم نمیتونستم ارومش کنم آخه من چیکارکنم بعدم دید دارم گریه میکنم یکم آروم شد باریکی ازنی هاش آب خورد خوابید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه همینه متاسفانه ما بخاطر شرایط بدبارداری و زایمان و گاهی درک نشدن از سمت همسر عصبی شدیم فقط باتوجه به تجربم که الان پشیمونم لذت ببر از بچگی بچت باهاش بچه شو من همش عصبی و داغون الان عذاب وجدان داره خفم میکنه بیچاره بچم😭

روزا خیلی میخوابه؟

بهش چیزای شیرین زیاد میدین؟

شاید تو طول روز خیلی بازی نمیکنه که شب خسته بخوابه

شاید هم خوب غذای اصلیش رو نمیخوره که آروم بگیره و خوابش ببره.

همسرت باهاش قبل خواب بازی کنه تا خسته بشه طفلک.

البته من بعضی جاهای متنتونو متوجه نشدم ... ولی شاید شبها دلش میگیره و نمیخواد بخوابه ، به نظرم ببرش تو رختخواب و براش قصه بگو ، بچه ها معمولا با قصه گفتن آروم میشن !!!

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

عزیزم یه سر کتاب واسش باز کن شاید از یه چیزی ترس داره محاله الکی گریه کنه 

من پسر اولیم اینطور بود ک خب با سر کتاب رفع شد الحمدالله 

شابدم دلدرد داشته باشه

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
عزیزم یه سر کتاب واسش باز کن شاید از یه چیزی ترس داره محاله الکی گریه کنه من پسر اولیم اینطور بود ک ...

یه حاج اقایی که عالمه تونوزادیش براش دعانوشته دارم ولی بازهمینه هیچکس نمی‌شناسم بینهایتم ازسرکتاب اینامیترسم