2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزدلم تو عقب مونده نیستی . من کاملا درکت میکنم چون خودم افسردگی شدید دارم و تحت درمانم هنوزم . اما خیلیییی بهترم و داروهام رو سر وقت میخورم . افسردگی من از نوع ماژور و مقاوم ب درمان و با سردردهای فراوان و بسیاررررر موارد دیگه که کمترینش میل شدید ب خودکشی بود داشتم اما الحمدلله خیلی بهترم . و همینطور در کنار داروهام مطالعه آخرین کتاب مقدس یعنی قرآن رو شروع کردم ب خوندن ترجمه فارسیش خیلی ب درمانم و آرامش درونم و زاویه دیدم ب زندگی کمک کرده احساس میکنم . 

ن کلا ادما بعضیا ریلکسن بعضیا خنثی بعضیا زود واکنش میدنبعضیا دیربعضیا کلا دنیاروشوخی گرفتن بعضیا جدی ...

ن گلم ریلکس نیستم دارم اذیت میشم از این همه بی حسی  زندگیم دارع نابودمیشه 

عزیزدلم تو عقب مونده نیستی . من کاملا درکت میکنم چون خودم افسردگی شدید دارم و تحت درمانم هنوزم . اما ...

اره منم همینجورم  اینکارایی ک میگی حالشو ندارم انجام بدم میخابم فقط میلی ب درمانم ندارم  هیشکی درکی از افسردگی نداره اصلا نمیدونم چی بگم بهشون ک بفهمن حالم بده  

از پروردگار و خالق مهربان و قدرتمندمون برات عاقبت بخیری و سعادت در این دنیای موقت و همینطور سعادت در ...

فداتشم من دیگع حسی ندارم  حتی نای خودکشی هم ندارم همینجور ی گوشه می شینم غذاهم یادم میره بخورم بعضی وقتا اصن هیچی