2777
2789
عنوان

این ربات های تگلرامی خطری ندارن

340 بازدید | 14 پست

یه چند تا کانال تلگرام میشناسم ولی وقتی میزنم رو لینک و اینا برام ربات میاره و اینا میترسم ویروسیی چیزی باشه که مثلا میگه زیر کانالای زیر عضو شو تا برات ویدیو ارسال بشه منم ویدیو های تدریس معین کرمی رو میخوام 

شما کانال معتبر سراغ دارید که ویدیو هاش رو بزاره ؟! خودتون استفاده کردید ؟! این رباتای تلگرام خطری ندارن ؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر نکنم خطری داشته باشه من خیلی سریال دانلود کردم و همش هم با ربات های تلگرام بوده

اخه اولین باره تلگرام نصب کردم خیلی وقت بود پاک کرده بودم هیچی ازش نمیدونم 

پس مشکلی یا خطری نداره ؟! 

اخه برام عجیبه میکه تا کانال های زیر عضو نشی هیچی به هیچی 😂

یه پولی از اون کانالها میگیرن برای تبلیغ و توهم موقع دانلود فیلم ناخواسته مجبوری این تبلیغ و قبول کنی و توی کانال ها عضو شی 

من بعد دانلود فیلم اون کانال ها رو حذف میکنم 🫡🤣

یه پولی از اون کانالها میگیرن برای تبلیغ و توهم موقع دانلود فیلم ناخواسته مجبوری این تبلیغ و قبول کن ...

منمممم خودم یه چند باری برای پی دی اف کتاب کار همچنین کاری رو کردم احساس خیانت بهم دست میده 😂😂