2777
2789

من پدرم فوت شده ۱۴ سال پیش..

عقد دختر عموم منو دعوت نکردن

در کل  همه خوش گذرونیاشون با همه فقط من یکی اضافه ام..

بد رفتاری نکردن تا حالا باهام اما واسه مسافرت و دور همیاشون ۹۹ درصد وقتا دعوت نکردن منو

بنظرتون من واسه نامزدیم دعوتشون کنم؟

نه

مهمون کمتر

خرج کمتر

اعصاب ارام تر

ابروریزی کمتر 

سر و صدا کمتر

پس انداز بیشتر 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گفتن چرا دعوت نکردی چی بگم؟دوس دارم یه جواب مودبانه بدم

یه جشن کوچیک و ساده بود 

انشالله در جشن بعدی همه رو دعوت میکنم(ولی بازم دعوت نمیکنی)

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
😂❤️مرسی عزیزم همینو میگم

فدایت

نامزدیتم مبارک💕🧿