2777
2789

شوهرم اسپرم نداره،خودم هم در معرض يايسگى زودرس هستم.يكبار ميكرو انجام داديم كه نتيجه نگرفتيم.دنبال جنين اهدايي هستيم.با توجه به شرايط اورژانسيه خودم نميتونم خيلى معطل پيدا شدن جنين بمونم.كسى ميدونه كدوم بيمارستانا يا مراكز خيلى زود جنين پيدا ميكنن واست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مراکز ناباروری خودشون ندارند؟

اونجور كه من شنيدم مراكزى مثل ابن سينا و رويان بايد برى تو نوبت كه شايد يكى دو سال طول بكشه.من با توجه به شرايط خاصم خيلى وقت ندارم تو نوبت بمونم.دنبال جايي هستم كه زياد معطلى نداشته باشه

دعوتمو قبول کنید

شما همونی نیستی که میگفتی برای یکی از اقوامت که شوهرش سرطان داره مژپرسی که اگه بچه رو بده اشکال داره یا نه؟

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
من بچه نميخوام.جنين ميخوام

ریحانه جون مرکز ناباروری کرمان از نت سرچ کن اهدا کننده دارن

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
شما همونی نیستی که میگفتی برای یکی از اقوامت که شوهرش سرطان داره مژپرسی که اگه بچه رو بده اشکال داره ...

هلن جون درخواستمو قبول کن عزیزم

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

واسه اسپرم اهدايي به روش آي يو آي ، به روش قانوني ، در اصفهان ، آقاي دكتر ايزدي انجام ميدن .

واسه جنين اهدايي : 

در مركز ناباروري مشتاق اصفهان انجام ميدن كه نامه دادگاه ميخواد .كه واسه گرفتن نامه دادگاه حداقل ٢ ماه و زمان انتظار مركز ، ٣،٤ ماه هست .به روش انتقال جنين به روش آي وي اف .