2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین، این که حس می‌کنی مامان بدی هستی، نشونه اینه که برات مهمه و نمی‌خوای کم بذاری. ولی راستش رو بخوای، هیچ‌کس توی این دنیا مامان یا بابای کاملاً بی‌نقصی نیست. همه بالا و پایین دارن، روزای خوب و بد دارن.

حالا به جای این که بشینی خودتو سرزنش کنی، یه لحظه فکر کن که چرا این حسو داری؟ خسته‌ای؟ کمکت کمه؟ داری یه چیزی رو توی دلت نگه می‌داری؟ اگه اینا درست باشه، پس مشکل از «بد بودن» تو نیست، از شرایطیه که توش گیر کردی.

یه کم مهربون‌تر باش با خودت، یه استراحت بده به مغز و دلت، و بدون که همین که داری بهش فکر می‌کنی، یعنی تهش یه مامان 

خوبی!

من امروز این حسو داشتم،اخه دیشب همش نق زدم که ریخت وپاش نکن صبح که بردمش واکسن شش سالگی رو زد همش یه گوشه دراز کشیده ازخودم بدم اومد همش التماسش میکنم پاشو ریخت وپاش کن ولی نمیتونه دستش درده🥺

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اخر شبها همیشه مامان ها عذاب وجدان میگیرن

اره😅

دختر منکه امروز حسابی شیطونی کرده 

وسایلمو شکونده 

رفته سراغ گلدونا خاکشو برداشته داشت میخورد که رسیدیم(فک کنم یه چیزایی ام خورد🫤)

داشتم غذا درست میکردم دیگه کلی شیطنت کرده