2777
2789
عنوان

هوشبری بهتره یا اتاق عمل

8467 بازدید | 46 پست

سلام من سال 97کنکور میدم این دوتا رشته رو دوست دارم اگه میشه راهنمایی کنین کدوم بهتر تره

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوشبری چه منطقه یی؟

سه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اگه بری پرستاری بهتره چون هوشبری و اتاق عمل اعلام نیاز استخدامیش پایینه و متقاضیش زیاد 

اما پرستاری اعلام نیازش بالاست 

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم

من فامیلم لیسانس هوشبری داشت ارشد روانشناسی خوند از هوشبری اومد بیرون میکفت خیلی سخته و مسولیت داره اگه برات مهمه حتما کار گیر بیاری پرستاری هم خوبه اگه علاقه داشته باشی و زرنگ هم باشی مامایی هم رو به پیشرفته اتاق عمل رو دیدم راضی نبودن از رفتار جراح ها و یا آماده مردن وسایل براشون کسر شان بود