2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داشتمفقط رژیم و رعایت میکردم

من امروز رفتم آزمایش گلوکز دادم از اون مایع شیرین بدمزه دادن خوردم اولش آزمایش گرفتن ازم بعد هر یک ساعت هم خون گرفتن دستام کلی سوراخ شد ۵ تا شیشه خون گرفتن و ۵ بار دستم سوراخ کردن قند من ۱۱۰ برا شما چند بود؟باید برم باز دکتر غدد میگن خطرناک استرس گرفتم ۲۳هفته هستم

دکترم همون اول گفت رعایت کن 

حالا هفته اینده مجدد باید ازمایش بدم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من امروز رفتم آزمایش گلوکز دادم از اون مایع شیرین بدمزه دادن خوردم اولش آزمایش گرفتن ازم بعد هر یک س ...

من حاملگی اولم نزدیک صدوچهل میشد رفتم متخصص غدد گفت اگه رژیم و رعایت کنی احتیاج به دارو وانسولین نیست منم تا تونستم رعایت کردم بعد حاملگیم برطرف شد 

حاملگی دومم خداروشکر نداشتم 

حاملگی سومم تا نود و شش رسید رژیم و رعایت کردم اومد پایین

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
من حاملگی اولم نزدیک صدوچهل میشد رفتم متخصص غدد گفت اگه رژیم و رعایت کنی احتیاج به دارو وانسولین نیس ...

ماشالله سه تا نی نی ،عزیزم من رعایت میکنم بچه اولم و آخری انشالله برامون،بارداری خیلی سخته و گرون،من متفورمین داده بهم حالا دکترم گفت برو ی دکتر غدد دیگه قند خطرناک انقدر استرس گرفتم انسولینی نشم

ماشالله سه تا نی نی ،عزیزم من رعایت میکنم بچه اولم و آخری انشالله برامون،بارداری خیلی سخته و گرون،من ...

دوتا پسر هام  ماشاءالله بزرگ شدن دخترمم که پارسال به دنیا اومد و فوت کرد 😔🥺

نی نی ندارم و در حسرت نی نی ام🥺

خدا ان‌شاءالله برات حفظ کنه 🤲🌹

انشاءالله انسولینی نمیشی. رژیم و که دکتر میگه رعایت کن میاد پایین

دوتا پسر هام ماشاءالله بزرگ شدن دخترمم که پارسال به دنیا اومد و فوت کرد 😔🥺نی نی ندارم و در حسرت ن ...

خدا بهت صبر بده گلم خداروشکر دو تا پسر دسته گل داری ممنونم ازت ،خدا بهت ی دخمل سالم میده به زودی مطمئنم 

خدا بهت صبر بده گلم خداروشکر دو تا پسر دسته گل داری ممنونم ازت ،خدا بهت ی دخمل سالم میده به زودی مطم ...

انشاءالله 🤲🌹♥️

نمی‌دونی چی کشیدم 🥺😔

انشاءالله خدا به هرکس اولاد میده سالم و صالح بده و سالم و صالح هم براش حفظ کنه 🤲🌹