خودم بور قد بلند هیکلش یا لاغر یا معمولی مهربونم باشه باهام نازمو بکشه درکم کنه واسش مهم باشم وضع مالیش در حد خودم باشه یکسری فانتزی های دیگه ام دارم مثلاً تتو دوست دارم بعد یهو عصبانی و جدی بشه بعد باهوش باشه همین اخرای ۱۷ ام هنوز دوست پسر نداشتم 😂😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
خیلی سنش بیشتر باشه مثلا من 20 اون 30 یا من 17 اون 30روانی خالص سایکو باشه ازدواج اجباریییی با این منطق که یا مال من یا مال هیچکس🫦
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..