2777
2789
عنوان

بچه هااا بیاین سوال دارم

41 بازدید | 3 پست

در رابطه با تایپیک قبلی که گفته بودم از گذشته همسرم خبر دار شدمو خیلی اذیت شدم خب الان چند روزی هست خونه بابامم کلی حرف پیش اومدو همسرم به بابام گفت بگو به شوهرت شک داری آخه من به بابام نگفتم مشکل چیه حالا همسرم گفته فردا بیاد با خودم حرف بزنه من به مادرشوهرم گفتم به را قبلیه همسرم پیام دادم و همه چیو از زیر زبونش کشیدم اما به همسرم نگفتم و اون فکر میکنه خودم میدونم در ضمن رل قبلی همسرم یه عکس از رفیق همسرم و دوست دخترش فرستادو گفت نزار اینا با هم بگردم رفیقش خرابه و فلان و همسرم عکسو رو گوشی من دیدو الان از بابام پرسیده اون عکس چی بوده بنظرتون فردا بهش بگم به را قبلیش پیام دادم تا حداقل شک به وجود اومده نسبت به خودمو رفع کنم چیکار کنم دوباره برگردم به زندگیم؟؟

اره بهش بگو و بذار از خودش دفاع کنه بهتره یکبار هم از زبان خودش جریان بشنوی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره بهش بگو و بذار از خودش دفاع کنه بهتره یکبار هم از زبان خودش جریان بشنوی

اخه خودش قبلش که بهش گفتم همه چیو میدونم ضد به کولی بازی گفت دروغه داری حرف مفت میزنی کلی دعوا شد خودشو حضرت یوسف نشون داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خودش قبلش که بهش گفتم همه چیو میدونم ضد به کولی بازی گفت دروغه داری حرف مفت میزنی کلی دعوا شد خو ...

خب با سند و مدرک نشونش بدی نمیتونه حاشا کنه بعدم حالا که دیگه ازدواج کردی و اونا برای قبل ازدواج بوده هرچی شخم نزنی قدیمی ها همیشه میگفتن قبل ازدواج خوب چشم هاتو باز کن ازدواج کردی دیگه ببندش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲