2777
2789

ده دقیقه تا یک ساعت این توهم برایش ایجاد شود مثلا فک کند کسی اومده خونه  در حالی که کسی نیست . بعد به حالت عادی برگردد این بیماری چیه اسم اش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پدرم

چند دقیقه میکشه به حالت اولیه برگرده . این آدم فک میکنه یکی اومده خونه . قلبش درد میگیره . پاهاش جون نداره بلندش.  بعد میگه یکی اومده پول آورده.  میگم هیچکی نیست فقط من و تو هستیم . بعد از نیم ساعت برمیگرده حالت اولیه. 

این اسکیزوفرنی هست 

چند دقیقه میکشه به حالت اولیه برگرده . این آدم فک میکنه یکی اومده خونه . قلبش درد میگیره . پاهاش جون ...

نه واسه ما اکسیزو نبود به دلایل دیگه بود رفتیم دکتر دوتا قرص داد حل شد خداروشکر

اون با ترس همراه نیست

نه طرف متوجه نیست اصلا تا بیاد بترسه 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم