2777
2789
عنوان

چرا پولدارا عقل ندارن

70 بازدید | 9 پست

فامیل دورمون‌ که کاش دور هم نبود پولداره و انقد پولدار و ببخشیدا ..خله به دخترش پولد داده تا بره ایفون بخره برای دوست پسرش،حالا اینا مارو دعوت کردن وسط جمع یهو یه جک گفت که ....

یه روز یه مرده دستشو میکنه تو بتن بتن میگه نتن

وای حتی نوشتنش هم سمیه چه برسه گفتنش و اده دیگه خندیدیم تا عیدی بیشتری بگیریم برای اولین بار ۲۰۰ تومنی عیدی گرفتم جاتون خالی🙏

کل محتوای تایپک به کنار دخترش به من گفت معدل امسالم خیلی خوب تر از سالای دیگه شد گفتم چند گفت ۱۷ و ۸۶ یعنی من اینجوری بودم که اگه این خوبه پس قبلا چی میشده؟کلاس نهمه

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چقدر سرت تو زندگیشونه. بخاطر عیدی خندیدی؟اونا هرکاری میکنن ب خودسون مربوطه

وای مم دارم میگم یارو یه جک کرینج و بی مزه تعریف کرده و خب انتظار داره بخندیم خیلی جک های بیمزه ای میگفت چرا باید بخندم؟شما فکر کن من حسودی کردم

وا چرا برچسب بی عقلی میزنی به بچه

چرا گارد گرفتن همه،من منظورم با پدرش که جک های کرینج و بیمزه میگه دخترشم اومد با لحن پز کلی به من فخر فروخت و خوب ترینشون‌ همون بخش نمره بود ببخشید شرمنده