2777
2789
عنوان

یچیز بد دیدم و الان حسه بدی دارم

783 بازدید | 39 پست

غروب یه ویدیو اتفاقی دیدم خیلب وحشتناک بود.. یه مرد بود که یه فیلم اینقدر لگدش زد زیر پاش لهش کرد همه جاشو له کرد به جز سرش و کلا خوردش کرد همش تصویرش میاد جلو ذهنم و حالم واقعا بعد میشه اصلا نمیتونم از ذهنم بیرون ببرمش چیکار کنم؟؟ اولش فکر نمیکردم همچین چیزی باشه بعد شروع کرد لگد زدن فکر کردم یه تیکه از یه فیلک سینمایی  سریالی چیزیه بعد دیدم نه واقعیه و حالمو خراب کرده حتی نمیتونم بخوابم 😐

یه فیلم کمدی ببین

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم نه فیللل

😂😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

فیل و چجوری با پاهاش له کرد 🙄

بابا فیله یه مردو له کرده 🤣🤣

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

😭وای بخدا اصن میاد تو ذهنم یهو کلم داغ میشه نمیدونم چی ببینم

🥲💞به مرور زمان درست میشه

ولی الان چون تصویری یه چیزی توحافظت حک شده بهتره بری یه فیلم خوب و کیوت ببینی

فیل همونی که خرطوم داره

اره بعد تهش با خرطوم مرده رو بلند کرد اینقدر خورد شده بود که جتی لباسشم افتاد پایین رو زمین تا شده بود موقع لگد لعنتییی از ذهنم نمیبره بیرون بعد اینکه کاملا له شد تازه یکی اومد سراغش و فیل رو گرفت