مهیشتا مدیر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 عنوان نظرتون راجع به این بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 6151 بازدید | 43 پست سلام خانمابی بی چکام هر روز کم رنگ تر میشنحتی بی بی چک امروز از چهار روز قبلی کم رنگ تر ..... به نظرتون بارداریم پوچه ؟؟؟؟نه تنها پرنگ نمیشه بلکه کم رنگم میشه با توجه به این که هورمون hcg باید بیشتر شده باشه گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍 1396/10/20 | 08:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 آزمايش دادين بتا 2 منتفي هستش بي بي كاذب زياد داره اصلا بهش اعتماد نكنين آزم واسه هفته پیش بود ... بی بی چکام تو این چند روز مثبت شدن زیر یک دقیقه .... بعیده در این حد کاذب باشه گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 حالا امروز هم برو آز بده مطمئن ميشي ايشالا كه بارداري دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 آزم واسه هفته پیش بود ... بی بی چکام تو این چند روز مثبت شدن زیر یک دقیقه .... بعیده در این حد کاذب ... در ضمن از هفته پيش تا الان حتما بايد بتا اومده باشه بالا هر 48 ساعت دو برابر دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 حالا امروز هم برو آز بده مطمئن ميشي ايشالا كه بارداري اگه عصر آزمایشگاه باز باشه میرم گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
mina660 عضویت: 1395/06/18 تعداد پست: 687 ازمایش تیتر بتا بده نتیجه رو هم بما بگو به زودی در این محل تیکر بارداری نصب میشود.Coming soon...😊😊😊
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 در ضمن از هفته پيش تا الان حتما بايد بتا اومده باشه بالا هر 48 ساعت دو برابر آره نگرانی منم همینه که پوچ نباشه چون بی بیچکا کم رنگ شدن در صورتی که باید پررنگ بشن گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 همه آزمايشگاهها انجام ميدن صبح هم هستن نيازي به نسخه پزشك هم نداره دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 ازمایش تیتر بتا بده نتیجه رو هم بما بگو چشم گلم .... بعد آز جواب همینجا میذارم گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 همه آزمايشگاهها انجام ميدن صبح هم هستن نيازي به نسخه پزشك هم نداره تا ساعت پنج نمیتونم برم والا الان رفته بودم .... گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
سحرنازي عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 710 چرا نميتوني خوب برو كاربرقديمي ام براي سلامتي بابام و حامله شدنم يه صلواتمهمانم كنيد
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 چرا نميتوني خوب برو کلید خونه رو گم کردم باید صبر کنم شوهرم بیاد بعد برم گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
نینینازی عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 960 آمپول نزدی احیانا ؟من یبار هاش سی حی زده بودم بی بین مث سه روز پیشت شده بود 🙇
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 آمپول نزدی احیانا ؟ من یبار هاش سی حی زده بودم بی بین مث سه روز پیشت شده بود نه گلم ... فقط پروژسترون زدم گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 سلام خانما رفتم آز دادمالحمدلله مثبت بود با بتا ۴۴۳دکتر گفت تخمک گذاری دیر شده والا روند پیشرفت بتا نسبت به آز قبلی خوبهانشاالله هرکی نی نی میخواد خدا خیلی زود دامنشو سبز کنه 😘😘😘😘 گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍