2777
2789
عنوان

درصد هام همه منفی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 18 پست

احیانا خیلی مطالعه و درس خوندنت سطحی و عجله ای نیست؟ دوستم مثل تو بود مثلا توی نیم ساعت من دو سه صفحه رو دقیق میخوندم اون میگفت بیست صفحه خوندم بعد موقع ازمونا درصدش خیلی پایین میومد چون فقط به فکر تموم شدن درس بود تا وقتی که مطلبی رو کامل چه مفهومی چه حفظی یاد نگرفتی نرو مطلب بعدی بعدشم تست آموزشی بزن برات ایراداتت رو پیدا میکنی بعد برو همون ایرادات رو بخون برای درصدای بالا باید خیلی برای مطالعه وقت بزاری هیچوقت هم به خودت تلقین نکن که من خنگم 

احیانا خیلی مطالعه و درس خوندنت سطحی و عجله ای نیست؟ دوستم مثل تو بود مثلا توی نیم ساعت من دو سه صفح ...

مرسی

کاربر های اینجا اینقدر مسخره ام کردن نا امید شدم

چه پیشنهادی داری که استمرار رو بیشتر کنم؟

یه روز که میخونم فرداش خسته ام و نمیتونم بخونم

کتابخونه که میرم خوابم میگیره و تو خونه میخونم ولی خب وقتا حواسم پرت میشه 

اما صبحا کسی نیست میتونم بخونم ولی ساعت 5 صلح میخوابم😐

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسیکاربر های اینجا اینقدر مسخره ام کردن نا امید شدمچه پیشنهادی داری که استمرار رو بیشتر کنم؟یه روز ...

راستش منم بعضی موقعا این حالته بهم دست میده و بعضی روزا ساعتم کمتر میشه ولی باید کنترلش کرد ولی اگه با کیفیت درس بخونی حتی با سه چهار ساعت مطالعه در روز هم حداقلش باید درصدات حدود ۲۰ باشه 

مشاور نداری؟ من هر وقت که طول روز روی برگه مینویسم دقیق چیکار‌ کروم بیشتر درس میخونم تو هم امتحان کن مثلا ساعت ۱۲ تا ۱۲ و نیم استراحت کردم و بعد ۱ تا ۳ درس و .. اینا رو همه روی برگه بنویس اگه دوستی چیزی داری به هم گزارش کار بدید

اون درسایی که ضعیفی و درصدت پایینه ویدئو ببین بعد کتابو خیلی دقیق بخون اونوقت برو تست بزن نه اینکه الکی کتابو روخوانی کنی

راجع به ساعت مطالعه هم قبلا پیش یه دبیر فیزیک کلاس رفتم میگفت بچها اگه زیر ۸ ساعت درس میخونین درواقع اصلا درس نمیخونین. یه طوری برنامه ریزی کن که هرروز ۸ ساعتو داشته باشی