2777
2789
عنوان

شوهرم نبردم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 86 پست
والا من تو نامزدی و عقد بدون دعوت نمی‌رفتمشده بود دو ماه نرم ولی تا دعوت نمیکردن نمیرفتمیکی دیگه از ...

منم تا حالا شب نموندم 

پس باید حتما بزارم دعوتم کنن بعد برم 

این دعوت کردنه از طرف مادر و پدر شوهرم باشه یا شوهرمم بگه اوکیه؟ 

چه ربطی داره عروس هم میاد که جزو خانواده بشه نه اینکه ازش فاصله بگیرین

دقیقا منم به همین موضوع فکر میکنم میگم من وارد یه خانواده جدید شدم که مثل دخترشون باشم نه اینکه مثل غریبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفت و امد مهم نیست؟

ببین گلم من ۱۲ساله ازدواج کردم متاسفانه از اول هر دفعه ک میرم ی حرف و تیکه ای مینداختن پدرشوهرم شغل بابام و مسخره میکرد ی بار ب خنده ی پسرم یه بار که چرا چایی خوردی چرا قند ما تموم شد تو واسه خاطر ما نمیایی بخاطر ایکه از خونه ی ما حرف ببری تا ۳ ماه پیش که فش پدر مادرم دادن.الان پشیمونم که وقتی اینارومیشنیدم چرا کمتر رفت و آمد نمیکردم

ببین گلم من ۱۲ساله ازدواج کردم متاسفانه از اول هر دفعه ک میرم ی حرف و تیکه ای مینداختن پدرشوهرم شغل ...

برای ما بی احترامی و حرف بد نبوده 

فقط بی محلی بوده یه جوری که انگار نیستی 

نمیدونم چیکار کنم 

دقیقا منم به همین موضوع فکر میکنم میگم من وارد یه خانواده جدید شدم که مثل دخترشون باشم نه اینکه مثل ...

درکت میکنم منم نامزدم ولی به خدا یه روز نرم خونه مادر شوهرم هی بهم زنگ میزنه بیا خونمون گریه می‌کنه میگه من جز تو کی رو دارم نمیای پیشم 

که توهم هستی بخاطر همین موضوع که پیک گذاشتی وناراحتی

اخه مگه نیاز به توجهشون، دارم 

اگه برم بگم چرا ب من محل نمیزارین میگن دختره جلب توجه دلش میخاد و فکر میکنن خیلی مهمه برام 

درکت میکنم منم نامزدم ولی به خدا یه روز نرم خونه مادر شوهرم هی بهم زنگ میزنه بیا خونمون گریه می‌کنه ...

خب پس ببین یکی اینطوری یکی هم مث من 

دیر به دیر که میرم خونشون وقتی هم که میرم هیچ حرفی برای گفتن نداریم باهم

منم تا حالا شب نموندم پس باید حتما بزارم دعوتم کنن بعد برم این دعوت کردنه از طرف مادر و پدر شوهرم با ...

بذار مادرش دعوتت کنه

به نامزدتم بگو حالا که با من معذب و ناراحتن، من نمیخوام باعث ناراحتی بشم چون به شخصیتم توهین میشه و اونوقت منم ناراحت میشم، دیگه بدون دعوت رسم پا نمیذارم خونه‌تون

ایشونم اگه خواست بیاد بگو مادرم شاید شرایط مهمان نداشته باشه، اجازه بده اگه مایل بود دعوتت میکنه

برای دیدار هم برید بیرون بگردید و دو سه بار از جیب مبارکش خرج رستوران و اینور اونور بده خودش به صدا میافته و خانواده‌ش رو مجبور میکنه درست دعوتت کنن

اونجام وقتی دعوتت کردن رسمی و سنگین بشین، پا نشی به کار و دور از جون برای خودشیرینی حمالی

نهایت موقع سفره آوردن و جمع کردن دو تا لیوان بذار رو اپن

تو مهمونی هم خودت رو محتاج توجه اونا نشون نده، مودب بشین میوه پوست بکن، خرد کن با شوهرت بخورین و با شوهرت هم صحبت شو، اخم و تخمم نکن، اگه باهات حرف زدن با لبخند و دوستانه ولی کوتاه و رسمی جواب بده

بچه سالی، درست رفتار نکنی سوار کولت میشن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بذار مادرش دعوتت کنهبه نامزدتم بگو حالا که با من معذب و ناراحتن، من نمیخوام باعث ناراحتی بشم چون به ...

نامزدم هرشب خونه ماست اگه خونه ما نباشیم میریم بیرون و شام بیرون میخوریم

شاید یه هفته دو هفته یه بار برم خونشون 

همین کارا که گفتین رو انجام میدم 

ولی نمیدونم چیکار کنم دیگه همصحبت ندارم 

به غیر از شوهرم با هیشکی دیگه حرف ندارم 

همه سناشون بالاست