2777
2789

نه.....دنبال یه چیز قوی هستم بزنم دیوارای حموم..........اصلا به دلم نیست.........برای کف  من  میزنم ولی دیوار؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمدا رو مرتب کردم ملافها با رو بالشتیها رو هم شوستم امروز سطحی یه دستی کشیدم کابینتا ولی قالی باید بدم قالی شور قرار شوهرم برام پتوشور بخره پتوها رو بشورم چون باردارم نمیتونم زود زود کارا انجام بدم

نه.....دنبال یه چیز قوی هستم بزنم دیوارای حموم..........اصلا به دلم نیست.........برای کف من میزنم ...

دامستوس زرد بگیر عالیه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دامستوس زرد بگیر عالیه

اسپری میخوام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چندمنظوره سبز اسپری هست میتونی از اون استفاده کنی ....

شما تجربه داشتی؟خوبه؟؟؟دیوارای حموم اصلا به دلم نیست...جرم داره

شما تجربه داشتی؟خوبه؟؟؟دیوارای حموم اصلا به دلم نیست...جرم داره

من از اسپری هاش نه ولی دامستوس زرد زدم خیلی خوب بودبخصوص که به شیرالات هم میزنم و اسیبی نمیزنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من از اسپری هاش نه ولی دامستوس زرد زدم خیلی خوب بودبخصوص که به شیرالات هم میزنم و اسیبی نمیزنه

به دیوار زدی؟؟؟؟؟

بله خوب بود

ممنون دوستم