2777
2789
عنوان

شوهرم به بچها علاقه نداره

666 بازدید | 54 پست

سلام دوستان شوهرم اصلا بچهارو دوس نداره يه خواهر دو ساله دارم اينقد دوسش داره ميره بغلش ميشينه رو پاش اسباب بازي مياره بازي كنن ميخنده خلاصه شوهرمو خيلي دوس داره ولي شوهرم دريغ از يك نگاه بخدا اصن نگاش نميكنه كه يه لبخندي بزنه اصن بش دس نميزنه اگه بچه هلاك شد بغلش نميكنه بچهاي خواهر برادراش هم مينطور اصلا نگاشون نميكنه يبار من از بس گفتم بيمزه اي دوسشون نداري ميخواست خودي نشون بده رفته بود بچهاي خواهرشو تا دو كيلومتر پرت ميكرد هوا با پا اويزونشون ميكرد عذابشون ميداد شانس اورديم مادر بچه نبود وگرنه سكته ميكرد خيلي ميترسم ازينكه بچه دار شم بي احساس باشه مث خواهرم نگاشم نكنه البته يه ساله عقد كردم هنوز جشن عروسي نگرفتم و اينكه تو اين مدت بش گفتم بعد عروسي بچه ميخوام ميگفت تا بيست و هشت سالت نشده به هيچ عنوان خيلي سعي كردم عكس بچه كوچيك ناز بهش نشون دادم از معصوميت بچها بهش بگفتم از پاكيشون اما انگار دارم تو گوش خر ميخونم شما يه راه حل بديد 

شوهر منم همینطور بود البته انقد خشک نه ولی درکل زیاد به بچه علاقه نداشت 

بچه خودش رو که به دنیا اوردم عاشق بچه ها شده  تاحدی که الان ناخواسته باردار شدم نذاشت بچه رو بندازم 

هیچ پدری نسبت به نوزادش سرد نیست عزیزم مطمئن باش

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

خوش اومدی..واقعا برام جالب بود 😁😁 ساعت پنج صبح عضو شدی و الانم تاپیک زدی😁😁 الان کسی نیست همه خوابن عزیزم ی وقت دیگه تاپیک بزن...

🌸بی محابا بغلم کن وسط مردم شهر!به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸ خیلی خوبه دیگه قشنگ پخته شدی و کلی تجربه داری و دنیا دیده شدی توی زندگی مشترک به عنوان یه همسر و مادر. اون موقع بچت رو بهتر و مطمئن تر بزرگ می کنی. برای بچه هم پدر مادر پخته بهتره و اینکه احتمالا بهتر بتونید نیاز های بچه رو تامین بکنید. 

شوهر منم همینطور بود البته انقد خشک نه ولی درکل زیاد به بچه علاقه نداشت  بچه خودش رو که به دنی ...

اولین بچت چند سالشه؟ پشت سر هم  میشند؟

سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.
اولین بچت چند سالشه؟ پشت سر هم  میشند؟

پسرم5سال دخترم 3سال این کوچولویی هم که تو دلمه 3ماه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
بنظرم همه مردا اولش اینطورین بعد بچه بیاد عاشقش میشن

دقیقا

وقتش که پدر شد، خود بچه محبتش رو میاره

سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.
پسرم5سال دخترم 3سال این کوچولویی هم که تو دلمه 3ماه

عزیزم، خدا حفظشون کنه، منم دوتا پشت سر همی دارم، پسرم سه سال و 7ماه، دخترم هم دو سال و 5ماه، پشت دخترم هم شوهرم رفت لوله هاش رو بست. اگه دیگه نمی خوایند به شوهرت بگو بره لوله هاش رو ببنده.

عزیزم، خدا حفظشون کنه، منم دوتا پشت سر همی دارم، پسرم سه سال و 7ماه، دخترم هم دو سال و 5ماه، پشت دخت ...

ممنون عزیزم خدا بچه های شما هم حفظ کنه☺

آره قصد داره اینکازو انجام بده

شوهر منم بچه دوست نداشت چرا دروغ منم از بچه كسي خوشم نمياد اما عاشق خواهر زاده ها و برادر زادم بودم و هستم

كم كم به اين نتيجه رسيدم اگر بخوام بچه بياريم سنم الان هم بالا رفته

هيچي ديگه به خواهراي گلم بگم همه زبون و مادرانگيهام رو جمع كردم براش نامه نوشتم گذاشتم بو باكس ناهار ش و همون رو ايميل زدم و عكسش رو براش مسيج زدم وووووووو

منتظرم تا ني ني رو ببينم به اميد خدا

.....If the need the moon , I'll bring it down myself