2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من امشب دلش گرفته باشه

475 بازدید | 74 پست

وقتی دلتون میگیره چیکار می کنید آروم میشید؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من 🥹🥺

قران 

نماز 

یا اهنگ ملایم 

خرید 

بستگی داره والا

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

اره من کلی گریه کردم

منم کلی گریه کردم اما چه فایده!

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من هیچی خوشحال نمیکنههر موقع میرم اینستا دیگه افسرده تر میشم

اخه مگه اینستا چیز خوشحال کننده داره؟

من خیلی دلم گرفته :((((

عزیزم امیدوارم خدا به دلت آرامش بده و شادی وافر🌺

واقعا اینستا آدمو افسرده میکنه من الان یه ماهی هست حذفش کردم ولی خب 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻