2777
2789
عنوان

ناباروری با علت ناشناخته

963 بازدید | 18 پست

سلام..خانم ها کسی بوده که ناباروری با علت ناشناخته داشته باشه و پیش دکتر خاصی رفته باشه و علتِ

ناباروریش رو تشخیص داده باشه و طبیعی باردار شده باشه؟

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله اينجا https://t.me/hghshenas110

اینجا کانال آیت الله حق شناس میاد برام..همینه؟

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
برو دكتر اقصي

کجا هستن؟خانم یه آقا؟شما ازش نتیجه گرفتین؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟

اینجا کانال آیت الله حق شناس میاد برام..همینه؟

بله نحوه چله زيارت عاشورا رو در پست هاي بالاتر پيدا كنيد 

بخونيد و معجزه رو با چشمهات ببين تو زندگيت 😊

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

استرس وزیادی تو فکر بچه بودن می تون دلیل ناباروری باشه 

من خودم دو تا بچه دارم ولی سر  دومی چون می خواستم زود بچه دار بشم خیلی استرس داشتم فاصله بچه هام زیاد نشه همین باعث شد حامله نمی شدم بدون هیچ مشکلی  بعد از یه مدتی که بی خیال شدم چون می خواستم بیام ایران ومشغول کارای اون حامله شدم چون اصلا یادم رفته بود برای بچه اقدام کردم 

اومدم ایران فهمیدم حامله هستم   اصلا فکرتو یه جا مشغول کن

کجا هستن؟خانم یه آقا؟شما ازش نتیجه گرفتین؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟

از خداوند بخواین دعا کنین ک واقعا معجزه می کنن 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

تهران هستن مطبشون روبروي بيمارستان دي هست من بيمارشون هستم 

شما چند وقته توی اقدامی؟ چه دستورای بهتون دادن؟

مام ناشناخته بود.چهارسال ازاین مطب له اون مطب.نتیجه اش شد تخمدان پلیکیستیک من و میوم و پولیپ. قبلش ...

منم الان با دستور طب سنتی دارم پیش میرم... ان شاالله که جواب بده