2777
2789

کتاب میخونم خیلی زیاد 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ده تا کارمند دارم ۴صبح پا میشم گردو میشکنم فسنجون درست میکنم ۴ونیم صبح کتاب میخونم ۵ صبح میرم خرید 🫠🫠🫠🤣

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

صبح که بیدار میشم ۵ دقیقه یوگا و ۵ دقیقه مدیتیشن می کنم

عزیزم یوگا رو میشه به من یاد بدی ؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چون ده تا کارمند دارم ۴صبح پا میشم گردو میشکنم فسنجون درست میکنم ۴ونیم صبح کتاب میخونم ۵ صبح میرم خر ...

امضات لایک داره 👌🏻

من دارم پایان نامه مینویسم

هر روز زبان میخونم

روتین پوستی دارم. البته نه خیلی خاص

به تغذیه دخترمم خیلی اهمیت میدم و روزی حداقل نیم ساعت باهاش وقت میگذرونم

ولی یک هفته س بسیاااار تنبل شدم و هیچ کدوم کارای بالا رو نکردم. اصلا نمیدونم چرا این شکلی شدم من 

زندگی زیباست...

یوگا

یاد گرفتن اسپانیولی

روتین شکرگزاری 

مطالعه کتاب بصورت مستمر

همشون بعد سرکار

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عزیزم یوگا رو میشه به من یاد بدی ؟؟؟

یه لینک برات می ذارم اونجا آموزش داده بیشتر هم بخوای تو یوتیوب سرچ کن آموزش یوگا می آد 

می گه شما مجوز درج لینک ندارید بیا خصوصی برات بفرستم

یه لینک برات می ذارم اونجا آموزش داده بیشتر هم بخوای تو یوتیوب سرچ کن آموزش یوگا می آد می گه شما مجو ...

باشه عزیزم الان درخواست میدم مچکر 🌱