2777
2789
عنوان

با رلم رابطمون سرد شدع

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 25 پست
برا من عکس میزاشتم خودشو خودمو پاره میکرد زنگ میزد بیا پایین همین الان

خدایی؟ من عکس برهنه ام یجورایی گذاشتم😂

نازه زن عموش برام استیکر قلب و اینا میفرستاد

یعنی دوسم نداره.

الان ۳۲ازدواج کردیم بچه ام داریم اون موقع ها ۲۰ اینطورا

بسلامتی ♥️این واقعا غیرتی بود رل ایشون مصلن برای اینکه ادای غیرتی هارو دربیاره میگه اره حرفتو شنیدم دیدمم که عکص گذاشتی حالا میخام برم مهمونی 😐

این کارش و حرفش خیلی چندش بود اگه غیرت داشت همون موقع که میدید بهش پیام میداد یا از همون اول بهش غر میزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خانوادش میدونننن مامانش میدونه

خب اون پسره عادیه که خانوادش بدونه من از اقواممون هست مامان پسره با مامان دختره صحبت کرده اما نرقتن خاستگاری هیلی کارا کردن اما پسره میگه نمیخامش بابا اینا فقط برا سزگرمین

شت💔یعنی فک میکنی منو نمیخواد

صددرصد با این رفتارش حالا شاید من اشتباه کنم اما تا جایی که میدونم پسری که دختریو بخاد حتی اگه غیرتی هم نباشه بدش میاد عکسشو بزاره نمیادم قهر کنه و بروش نیاره تااینکه دختره خودش بگه قطعا خودش از اول بهت هشدارمیداد

صددرصد با این رفتارش حالا شاید من اشتباه کنم اما تا جایی که میدونم پسری که دختریو بخاد حتی اگه غیرتی ...

نه حتی زن عموشم که خودش بدش میاد و میدونه رلم حساسه برای عکس قلب و بوس گذاشته بود

خدایی؟ من عکس برهنه ام یجورایی گذاشتم😂نازه زن عموش برام استیکر قلب و اینا میفرستادیعنی دوسم نداره.

شاید زیاد حساس نیست یا منطقیه

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بسلامتی ♥️این واقعا غیرتی بود رل ایشون مصلن برای اینکه ادای غیرتی هارو دربیاره میگه اره حرفتو شنیدم ...

موافقم

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️