2777
2789
عنوان

یه آدم چاق میبینین چی فکر میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 149 پست

تو ذهنم میگم وااای طفلی چقد چاقه.  😥

خودمم شکم و پهلو دارم. وقتی کسی شکممو دیده گفته واااای چقد شکم و پهلو داری. 

قدم ۱۵۸

۵۸کیلو. البته ۵۷ونیم شدم😋😎

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس این بی شخصیتا که به تور من میخورن از کجا میان؟

شما چاقي 

يا خيلي چاقى؟

ببين توى اين جامعه 

چاق باشى ميگن چاقه

لاغر باشي ميگن چرا لاغره 

چپ باشي ميكن جرا چپه

خلاصه هر رووووز يه چيزى مين بهت 

اصلا يه گوشت در باشه يه گوشت دروازه

فکری نمیکنم !مگه باید فکر کرد 

دیدمش یه نگاه عادی مثل بقیه ادم ها میکنم یعنی فکری تو سرم نمیاد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چه خوب  من قدم ١٦٠وزنم ٥٧بود عالي بودم شدم ٦١ ولي رژيم گرفتم

زیاد اضافه نکردی .نگران نباش  تو میتونی!!!!!  ادامه بده تا بشی ۵۵  یا ۵۶😍.  منم دوس داشتم رژیم بگیرم  یه دوکیلو از این پهلو و شکمم کم میکردم😣. ولی تو اقدامم برای بارداری و میترسم مشکلی پیش بیاد.  

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

اونایی که تیکه میندازن یا مسخره میکنن 

از کجا میدونن من از تنبلی و خوردن زیاد چاق شدم یا درد بی درمون دارم ؟ 

از کجا میدونن که تلاش کردم لاغر شم یا نه

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

عمه و سه تا پسراش بسياااااااالر چاق فقط دلمون براشون ميسوزه چاقي زياد يه نوع بيماريه

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند