2777
2789

ن امروز یکی از دوستامو دیدم تو راه  بعدش صحبت میکردیم که اون پرسید توچیکار میکنی گفتم پشتم گفت یعنی هیچی قبول نشدی منم گفتم چیا قبول شدم بعدش گفت که هیچ خبری ازت نیست کی ازدواج میکنی ؟....

و بعدش میخواست راجب طلاقش و که نمیدونم باید به دل بشینه و ... صحبت منم اصلا سوالی راجب این قضیه نپرسیدم و اونم ادامه نداد 

من راجب دختر خالش پرسیدم که الان چیکار میکنه چون با اونم همکلاسی بودیم و اون منطقه ای که الان هستن خونه چنده و اونا چند گرفتن خونشون رو 

و راجب چند تا از بچه ها که الان اون منطقه زندگی میکنن 

الان فکر میکنم خیلی اشتباه کردم پرسیدم نطر شما چیه خیلی بد شد؟؟

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

بیخیال خیلی فکر نکن در موردشهرچی بوده گذشته رفتهاون بنده خدام مطمئن باش یادش نمونده اصلا

حیلی زیاده روی کردم؟

اونم پرسید که چرا نمیتونه بابات بخره اون وضعش خوبه ولی من نگفتم میخوایم بگیریم گفت چرا نمیگرین گفتم ما هنوز شرایطش رونداریم

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیلی زیاده روی کردم؟اونم پرسید که چرا نمیتونه بابات بخره اون وضعش خوبه ولی من نگفتم میخوایم بگیریم گ ...

نه اوکیه

گفتم که سخت نگیر

نشخوار فکری نکن

◦•●◉✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿◉●•◦   #خلیج_همیشه_فارس