2777
2789

یکی از دوستای مدرسم رو امروز دیدم توراه باهم صحبت میکردیم و من راجب دختر خالش که بارونم همکلاس بودیم پرسیدم اونچیکار میکنه و کجا الان زندگی میکنه از اون منطقه قبلی رفتن چون 

و خونشون کجاست و حتی پرسیدم چند خریدن چون ماهم میخوایم اونجا بگیریم میخواستم ببینم چنده البته اینو نگفتم بهش 

راجب خونه های اون قسمت صحبت کردیم

به نظرتون بد کردم ؟واقعا کنجکاو بودم میخواستم ببینم ماهم میتونیم یانه ؟

یعنی اگه کسی ازشما بپرسه شما چه فکری میکنید راجبش

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زیاد بد نیست، صحبت کردین دیگه. البته اونم ممکنه این سوالتو فضولی بدونه که حق داره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بهشون گفتی قصد دارین برین اونج؟

نه  گفت شماهم میرید گفتم هنوز شرایطش رو نداریم اینطوری گفتم راجب اکثر همکلاسی هامون صحبت میکردیم الان چیکار میکنن 

و چند تا شون اون منطقه زندگی میکردن راجب اونا هم صحبت میکردیم 

به نظرتون خیلی بد کردم پرسیدم؟

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

با احترام فکر میکنم چقدر فضوله ...

همه منطقه ها مشاور املاک دارن میتونین برین بپرسید ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

اگه گفتی مشکلی نیست اگه نگفته باشی فک میکنه فضولی

فقط گفتم شرایطش رو هنوز نداریم میخواستم ببینم اون منطقه چنده  اول نگفتم بعدش گفتم

با احترام فکر میکنم چقدر فضوله ...همه منطقه ها مشاور املاک دارن میتونین برین بپرسید ...

من کنکور دارم واقعیت وقتش رو ندارم 

بابام هم تاچیزی قطعی نشه نمیگه راجب بچه هایی از کلاسمون که الان اونجا زندگی میکنن هم صحبت کردیم من فقط میخواستم ببینم الان تا چه حدود میشه گرفت الان خودم پشیمونم کاش نمیپرسسدم

بد باهات برخورد کرد که این فکرا به سرت اومده؟چون ظاهرا که یه دیالوگ عادی بوده و مشکلی نداره اگه سوال ...

واقعا به خودم اجازه سوال شخصی رو نمیدم درحالی که خودش میخواست از طلاقش بگه من هیچ سوالی نپرسیدم اونم اون قضیه رو ادامه نداد 

اونم هی میپرسید چیا قبول شدی پارسال هیچ خبری ازدواجت و اینا نیست 

منم این سوال های راجب خونه رو پرسیدم و الان به نظرم کاش نمی پرسیدم 

من بودم جوابت رو نمی‌دادم

چرا مگه چی پرسیدم 

میخواستم ببینم الان قیمت خونه های اونجا چنده  واونا چند گرفتن 😐

من کنکور دارم واقعیت وقتش رو ندارم بابام هم تاچیزی قطعی نشه نمیگه راجب بچه هایی از کلاسمون که الان ا ...

اشکالی نداره دیگه پرسیدی ، ذهن خودتو درگیر نکن.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .