2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم میگفت نیمه همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9561 بازدید | 220 پست
ی خاستگار داشتم حدودا دو سه ماه طول کشید چند جلسه بیشتر صحبت نکرده بودیم ولی خب خیلی ب دل من نشسته ب ...

شما همونی هستی ک ی سال پیش خواستگاریت بهم خورده بود کل فک و فامیل خبر داشتن؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهرموقع بخشیدم که حق طلاق داده عزیزم

ای بابا چه بد 

جهیزیه و طلا رو هم بخشیدی؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

خواستگار من میگفت سفید برفی

دل منم تنگ شده براش

چند روزه هر پیامی که به گوشیم میاد یا هر تماسی رو دوست دارم اون باشه

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

یعنی ۴سال پشت هم رابطه داشتن؟جاریت چجوری روش میشده تو چشم تو نگاه کنه این همه سالاون زنه چادریه؟ چقد ...

بقرآن راست میگم 

الان اتفاقا تو تاپیک آخرم ی خانمی برداشت گفت انتظار داری ب خونوادش گفتی و آبروشون بردی 

خدا اونارو عذاب بده آبروشون ببره !!.میگفت چرا آبرو بردی 

نمیدونم بعضیا درک نمیکنن زندگیم سوخت شناسنامه م بخاطر دوتا هوس باز سیاه شد

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

ای بابا چه بد جهیزیه و طلا رو هم بخشیدی؟

طلا از اول نداشتم 

دلی ی مقدار پول و سکه تو دفتر اسناد واسم نوشته ک بخوام پیگیری کنم خدا تومن باید هزینه دادرسی بدم که ندارم 

یچیز برات تعریف کنمهمسر برادر من بسیار اوضاع خوبی داره بسیار موفق و تحصیل کرده و کارافرینپارسال یا پ ...

چقد وقت گذاشتی و حرفات ب دلم نشست چند باری خوندم

واقعا همینطوره پسری ک ادمو بخواد هیچی جلودارش نیس و همینطور برعکس اگه نخوادت....

طلا از اول نداشتم دلی ی مقدار پول و سکه تو دفتر اسناد واسم نوشته ک بخوام پیگیری کنم خدا تومن باید هز ...

عزیزمممم🥲🥲

خیلی ناراحت شدم برات

خدا بهت صبر بده بتونی از این برهه رد بشی

خواستگار من میگفت سفید برفیدل منم تنگ شده براشچند روزه هر پیامی که به گوشیم میاد یا هر تماسی رو دوست ...

چن وقت باهم بودین چن وقته کات کردین

بقرآن راست میگم الان اتفاقا تو تاپیک آخرم ی خانمی برداشت گفت انتظار داری ب خونوادش گفتی و آبروشون بر ...

خاک بر سر اونی که همچین حرفی بهت زده! حتما خودش از اون مذهبی نماها بوده که زیر چادر همه کار میکنن!!

فقط مدرک جمع کن، اصلا نذار حقت ضایع بشه خب؟ مدرک جمع کن اگه بتونی ثابت کنی پدر دوتاشونو در میارن

حتما طلاق بگیر، فقط چون مهریتو بخشیدی اول ثابت کن ازشون شکایت کن بعد

توروخدا نذار زندگیت تباه شه اخه چجوری اینا ۴سال با هم رابطه داشتن مگه میشه مغز ادم سوت میکشه! ادم دیگه به چشماشم اعتماد نداره…

این کاربری از دسترس خارج شده

عزیزمممم🥲🥲خیلی ناراحت شدم براتخدا بهت صبر بده بتونی از این برهه رد بشی

مرسی گل 

منظورم اینه هرکسی ی دردسری داره تو زندگیش 

شمام خدارو شاکر باش خیلی دوستت داشته 

حواستون جمع کن ان شاالله ی عشق واقعی قسمتت میشه

مرسی گل منظورم اینه هرکسی ی دردسری داره تو زندگیش شمام خدارو شاکر باش خیلی دوستت داشته حواستون جمع ک ...

اره واقعا خدا ب هرکس ی دردی داده 

ممنون عزیزم انشالله توهم عشق واقعی رو ب زودی تجربه کنی همه این روزای سختت رو بشوره ببره