2777
2789

یه خواستگاری داشتم که بعدش فهمیدیم فامیلیم فامیل دور 

خوشحال بودن مادرش به من می‌گفت خاله 

پسره ام راضی بود انگار 

خواهرش گفت ان شاالله هر چی به صلاحه اتفاق بیوفته 

آخرش مادرش پرسید عزیزم کی زنگ بزنم 

روز دوشنبه بود 

گفتم پس فردا یعنی امروز 

گفت باشه حتما 

ولی زنگ نزدن🥲🥲🥲🥲

کاش آنقدر امیدوارم نمیکردن🥲🥲🥲

در ظاهر که حیلی خوششون اومده بود ازم🥲🥲🥲

کاش یجوری رفتار میکردن که بفهمم نمیخان 🫠🫠🫠

بهتر از این بود که آنقدر امیدوارم کنن و بعد زنگم نزنن

کاش حتی زنگ میزدن میگفتن نمیخواییم ولی بهتر از این بلاتکلیفی هس🥲🥲پسره قد بلند و پوووووولدار بودا 

خیلی خوب بود

حسرتش موند رو دلم 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

کاش شما زمان نمیدادی 

میسپزدی به خانواده ات

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید کاری پیش اومده 

خدا بزرگه 

انشالله خیره

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

عزیزم شاید مشکلی پیش اومده براشون غصه نخور انشالله هرچی به صلاحته همون بشه 

من خودم سر ی موضوع دیگه بلاتکلیفیم واقعا خیلی بی انصافیه اینجوری تو هوا و زمین نگهداشتن ادمت 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

هنوز که امروز تموم نشده😃 تا ساعت ده و نیم فرصت داره😍اگه زنگ بزنه شیرینی مهمونیم 🫶🏻😌🎂😋

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

هنوز که امروز تموم نشده😃 تا ساعت ده و نیم فرصت داره😍اگه زنگ بزنه شیرینی مهمونیم 🫶🏻😌🎂😋

کاش زنگ بزنه کل سایتو شیرینی میدم🤣

خودش پرسید ازم

خب اون بپرسه تو حواله میدادی مادرت میگفتی با ایشون صحبت کنید درکل نباید تو خواستگاری خیلی خودتو مشتاق نشون بدی

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
شاید پسره خوششش نیومده عجله نکن شاید زنگ زدلابد قسمت نبوده

پسره ام بزرگتر از سنش میخورد 

ولی من گفتم بیخیال مهم نیس