بعد که روز سوم قطع شد شک کردم روز ۴ پری بی بی زدم دیدم مثبت
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
من خودم مهرماه اینطوری شدم ۲روز پری بودم کامل حتی با درد زیاد و دفع لخته بعد که روز سوم قطع شد شک ...
ینی میشه ؟؟؟؟نکنه من اینطوریم منم این ماه دو روز پریود بودم ولی بعدش قطع شد ولی علائم یبوست و کمر درد و حالت تهوع دارم و امروز سینه هام درد میکنه ،نکنه چیزی باشه ال دی هم دارم میخورم
راز خوشحال زندگی کردن ،توقع نداشتن از دیگران است...
ینی میشه ؟؟؟؟نکنه من اینطوریم منم این ماه دو روز پریود بودم ولی بعدش قطع شد ولی علائم یبوست و کمر در ...
من خودمم شوکه بودم دکتر که رفتم گفت اون هماتوم بوده که باعث خونریزی شده
اگه شک داری بی بی بزار کاری نداره
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
من اصلا بهش فک نمیکردم الان شما گفتی رنگم پرید ،حالا فردا ی بی بی میزنم ضرر نداره ک
نگران نشو
فردا بزار ببین چیه
البته من قبل پری بی بی چک مثبت شد صبح ش ولی ظهر پری شدم
خیلی غصه خوردم فکر کردم همه چی تموم شد
که بعد ۴ روز دیدم بی بی م پررنگ تر شده
البته هرچند فرقی هم نمیکرد چون ۱ هفته بعد سقط شد