2777
2789

اره من خودم تو فاميل ديدم و اين خيلي برا بچه ظرر 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

اره هست . زنعموی خودم اینجوری بود تا سه ماهگی نمیدونست چون پریود میشد اخرش از ویار و اینا شک کرد رفت سونو فهمید بارداره

واقعا چه فایده ای داره؟ بالای خط فقر باشی و زیر خط فهــم😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مهرماه اینطوری شدم

۲روز پری بودم کامل حتی با درد زیاد و دفع لخته

بعد که روز سوم قطع شد شک کردم روز ۴ پری بی بی زدم دیدم مثبت

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
من خودم مهرماه اینطوری شدم ۲روز پری بودم کامل حتی با درد زیاد و دفع لخته بعد که روز سوم قطع شد شک ...

ینی میشه ؟؟؟؟نکنه من اینطوریم منم این ماه دو روز پریود بودم ولی بعدش قطع شد ولی علائم یبوست و کمر درد و حالت تهوع دارم و امروز سینه هام درد میکنه ،نکنه چیزی باشه ال دی هم دارم میخورم 

راز خوشحال زندگی کردن ،توقع نداشتن از دیگران است...
ینی میشه ؟؟؟؟نکنه من اینطوریم منم این ماه دو روز پریود بودم ولی بعدش قطع شد ولی علائم یبوست و کمر در ...

من خودمم شوکه بودم دکتر که رفتم گفت اون هماتوم بوده که باعث خونریزی شده

اگه شک داری بی بی بزار کاری نداره

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
من خودمم شوکه بودم دکتر که رفتم گفت اون هماتوم بوده که باعث خونریزی شده اگه شک داری بی بی بزار کاری ...

من اصلا بهش فک نمیکردم الان شما گفتی رنگم پرید ،حالا فردا ی بی بی میزنم ضرر نداره ک

من اصلا بهش فک نمیکردم الان شما گفتی رنگم پرید ،حالا فردا ی بی بی میزنم ضرر نداره ک

نگران نشو

فردا بزار ببین چیه

البته من قبل پری بی بی چک مثبت شد صبح ش ولی ظهر پری شدم

خیلی غصه خوردم فکر کردم همه چی تموم شد

که بعد ۴ روز دیدم بی بی م پررنگ تر شده

البته هرچند فرقی هم نمیکرد   چون ۱ هفته بعد سقط شد  

نگران نشو فردا بزار ببین چیه البته من قبل پری بی بی چک مثبت شد صبح ش ولی ظهر پری شدم خیلی غصه خور ...

الهی عزیزم ،انشالله سری بعد...خیلی حس بدیه 

من قبلش اصلا بی بی چک نزاشته بودم وقتیم ک پریود شدم دیگ گفتم حامله نیستم ولی متعجب بودم ک چرا دو روز 

بغد بچتون سالم بود یا زبونم لال سقط شدش

نه عزیزم چند روز بعدش سقط شد